Money Management pentru Biletul Zilei: Propuneri de strategii pentru pariori

Biletul zilei la pariuri sportive poate fi profitabil dacă jucătorul respectă un plan pe termen îndelungat. Acest plan poate avea în vedere o opțiune de pariere preferată, câteva competiții pe care le cunoaște foarte bine, dar mai ales un anumit „Money Management”.

Managementul banilor poate lua diverse forme, în funcție de preferințele pariorului. O variantă este calcularea mizei în funcție de cotă și de bugetul total. În acest sens există următoarele recomandări ale experților:

  • 3% din bancă pentru cote între 1.70 și 2.00;
  • 5% din bancă pentru cote între 1.40 și 1.70;
  • 10% din bancă pentru cote între 1.20 și 1.40;

Tot de Money Management țin și strategiile de pariere precum:

  • Martingale – miza se dublează după fiecare pariu pierdut;
  • D’Alembert – miza crește cu o unitate după fiecare pariu pierdut și scade cu o unitate după fiecare pariu câștigat;
  • Fibonacci – miza este suma mizelor precedentelor două pariuri pierdute.

Aceste strategii pot fi aplicate în funcție de cota finală, astfel: primele două sunt potrivite pentru biletele cu cota 2.00, iar cea de-a treia pentru biletele cu cota 3.00.

Mai există și varianta împărțirii bugetului în mize fixe, pariate pe cota 2.00. Astfel, cu un buget de 1.000 de lei se pot plasa 100 de bilete cu miza 10 lei fiecare. Dacă măcar 51 de pariuri sunt câștigătoare, jucătorul este pe profit.

Nu uitați că se poate securiza un profit folosind o „contră”, chiar dacă biletul este plasat la o agenție terestră, iar ultimul meci este târziu, după închiderea acelei agenții. De exemplu, este jucat la Gets Bet un pariu multiplu cu trei selecții. Dacă primele două sunt câștigătoare, puteți pune un pariu online pe ultimul meci, astfel încât, orice s-ar întâmpla, să ieșiți în câștig. Este și aceasta o strategie!

Lasă un răspuns

Închideți meniul