Am deranjat!!! Un drept la replică din partea Comisiei de Arbitri, din partea Asociației Județene de Fotbal Alba ar fi benefică! Așteptăm!!

“Doar atât am de zis: așa să îi ajute Bunul Dumnezeu domnului Balea precum a scris el în acel raport suplimentar și de joc, cu o grămadă de greșeli gramaticale ca un copil de clasa a doua. Și AJF Alba să nu uite un singur lucru: Balea este individul care acum aproape doi ani a MINȚIT în raportul oficial de joc privind schimbările la un meci de la Aiud! Lupta va continua și voi protesta la fiecare meci, pe care-l vom începe cu 15 minute întârziere. Este o decizie la comandă, la presiunea unor oameni pe care i-am deranjat prin acuzațiile grave pe care le-am adus în scrisoarea care a pus sare pe rana fotbalului mediocru în care ne aflăm!” (Adrian Hulea, președintele Viitorul Sântimbru).

Acest articol are un comentariu

  1. Stai cuminte foamfa sa nu-ti plesneasca vreo vena. Tu si familia ta sunteti “boala” acestui minunat sport. Ar trebui sa va lasati de fotbal, mai bine mergeti la pescuit pe “Murāş” 👍😁

Lasă un răspuns

Închideți meniul