Blaj- Paris-Nantes, via Voluntari! Ieri, în Divizia A1, etapa a7-a, CSO VOLUNTARI – VOLEI ALBA BLAJ 0-3!

Volei Alba Blaj a învins fără probleme CSO Voluntari, cu 3-0 (25-16, 25-15, 25-21), duminică, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A1 la volei feminin. Campioana României, care a încheiat conturile acestei partide în 61 minute, se află în fruntea clasamentului, cu punctaj maxim, la egalitate cu Dinamo, pe terenul căreia va juca duminica viitoare. Până atunci, Volei Alba Blaj va debuta în actuala ediție a Ligii Campionilor, marți, de la ora 20:30, când va întâlni, în deplasare, vicecampioana Franței, Nantes VB, în direct la TVR3.
➡️Meciul de la Voluntari a fost la discreția echipei noastre, în garnitura de start regăsindu-se cele mai tinere jucătoare din lot, campioana României evoluând cu cinci voleibaliste sub 23 de ani până aproape de finalul setului trei. De altfel, Francesca Alupei a fost, conform statisticii, cea mai bună jucătoare de pe teren, cu 11 puncte (6 ași și 3 blocaje). Tot cu câte 11 puncte au încheiat meciul Ramona Rus și Sanja Gommans, în timp ce mezina echipei, Ștefania Cheluță, titulară astăzi, a reușit 7 puncte.
➡️Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Aleksandra Cirović 4p. (3 ași, 1 blocaj) – Ramona Rus 11p. (3 ași), Noemi Oiwoh 8p. (1 as, 3 blocaje), Ștefania Cheluță 7p. (2 ași, 1 bocaj), Sanja Gommans 11p. (1 as, 1 blocaj), Francesca Alupei 11p. (6 ași, 3 blocaje) – Kirsten Knip (libero). Au mai jucat: Femke Stoltenborg 1p., Sanja Gamma 2p., Bianka Buša.➡Cu 18 puncte din 18 posibile, Volei Alba Blaj se menține pe primul loc în clasament, la egalitate cu Dinamo, echipă pe care campioana României o va întâlni etapa viitoare, la București, duminică, 24 noiembrie.
➡Imediat după meciul de la Voluntari, echipa noastră a decolat în direcția Paris, în vederea debutului în grupa D a Ligii Campionilor. Partida Nantes VB – Volei Alba Blaj se va disputa marți, 19 noiembrie, de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de TVR3. (sursa pagina de facebook a Volei Alba Blaj)

Lasă un răspuns

Închideți meniul