Trei medalii de aur și una de argint pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Mondiale de powerlifting!

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut, prin sportivul Alexandru Catarambă, trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Mondiale de Powerlifting, juniori și tineret, desfășurate în Canada, la Regina, în perioada 26-31 august. Delegația CS Unirea Alba Iulia, condusă de prof. Ovidiu Pănăzan, a obținut, pe lângă cele trei medalii de aur și una de argint, câte 1 loc 4, 6, 7 și 8, respectiv două locuri 5.
*Catarambă Alexandru (CS Unirea, cat. 120 kg juniori II) – 3 medalii de aur si una de argint
Loc 1: total – 765 kg; Loc 1: genuflexiuni – 300 kg ridicate; Loc 1: împins din culcat – 230 kg ridicate; Loc 2: îndreptări – 235 kg ridicate.
*Cazacu Alexandru (CS Unirea, cat 120 kg tineret – juniori I)
Loc 5: împins din culcat – 200 kg; Loc 5: îndreptări – 220 kg.
*Cătălin Buciuman (CS Unirea Alba Iulia, categoria 74 kg, tineret – juniori I)
Loc 4: împins din culcat – 192.5 kg ridicate; Loc 6: total – 642.5 kg (la egalitate cu locul V, fiind departajați de greutatea corporală); Loc 7: îndreptări – 222,5 kg ridicate; Loc 8: genuflexiuni – 227,5 kg.
La competiție au participat 159 sportivi din 26 de țări de pe 5 continente.
”Obiectivul propus a fost depășit! Datorită rezultatelor noastre, în Canada, la Regina, a fost ascultat Imnul României. Mulțumesc directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, în numele echipei și Federației Române de Powerlifting pentru susținere”, a declarat Ovidiu Pănăzan, antrenor voluntar la CS Unirea Alba Iulia și președinte al Federației Române de Powerlifting.”Ne bucurăm de trecut și ne concentrăm pe viitor. Îi felicit pe sportivi care, sub <comanda> profesorului Ovidiu Pănăzan, scriu istorie pentru județul Alba și pentru clubul nostru. Pentru noi urmează o nouă perioadă intensă de pregătire având în vedere că în perioada 18-23 noiembrie la Dubai, în Emiratele Arabe Unire, are loc Campionatul Mondial de Powerlifting, Seniori”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan. (Comunicat de presă CS Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns

Închideți meniul