O victorie și o înfrângere pentru ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei în ziua a doua a turneului JUNIOR’S CUP din Albena! (GALERIE FOTO)

Grupa 2007 Am învins cu 2-0 (2-0) pe JUNIORS BERCENI. Meciul a fost echilibrat, cu multe faze la ambele porți. Echipa adversă a etalat un joc solid, fiind o echipă valoroasă. Noi am excelat din nou în apărare, Vaida și M. Vintilă fiind exacti în intervenții. Din nou în formă excelentă a fost portarul Robert Zdroba. Pe contraatac am fost din nou periculoși prin Sergiu Todea, care a înscris de 2 ori și a mai ratat 3-4 ocazii singur cu portarul. Toti jucătorii merită felicitați pentru efortul imens depus în teren. Bravo băieți! Multumim galeriei!
Grupa 2005 Am întâlnit puternică echipă OTELUL GALAȚI, care ne-a învins cu scorul de 3-0. Încercam meci de meci, indiferent de scor, să ne dezvoltăm jocul. O repriză am jucat în 10 oameni, deoarece Vali Vintilă a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător. A fost o nouă experiență utilă pentru jucătorii noștri care au numai de învățat. Multumim părinților pentru susținere! (pagina de facebook a Școala de Fotbal Valea Frumoasei)GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul