Astăzi, în Cupa României, Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos! LIVE AICI de la 17.30! VEZI AICI ce au declarat Mihai Manea și Paul Ciucă înainte de Derby de Alba!

“Ne așteaptă un derby județean, întâlnire în care noi pornim cu șansa a doua, ținând cont de momentul actual al pregătirii și de faptul că suntem în perioada de căutări la nivelul lotului. Ne vom juca șansa și îmi doresc ca cel mai bun să câștige. Sper ca suporterii noștri să ne ajute să ne calificăm în faza următoare a competiției, avem nevoie de ei, pentru că știu de pe vremea în care eram jucător la Unirea Alba Iulia, ce înseamnă să ai în spate suporteri adevărați!”, a declarat antrenorul Mihai Manea, aflat la primul joc oficial în postura de antrenor principal în Cetatea Marii Uniri după preluarea “alb-negrilor”. În distribuția gazdelor nu se vor regăsi Raul Bedelean, Paul Joldeș și Ionuț Neag (transferuri neînregistrate), incerți la oaspeți fiind Adi Adam și Daniel Stoia.
“Sigur că ne dorim să câștigăm, dar, așa cum am mai zis, nu avem fixat un obiectiv anume, accederea până într-o anumită fază a Cupei României. Indiferent de rezultat, ne vom pregăti în continuare cu gândul la campionat, pentru a evita neplăcerile de anul trecut”, a spus, antrenorul găldenilor, Paul Ciucă. (Dan UDREA)

Lasă un răspuns

Închideți meniul