În amicalul de la Galtiu, Industria Galda de Jos – FC Hunedoara 2-1! La Cugir, remiză între Metalurgistul și Sticla Arieșul Turda!

Industria Galda de Jos a câștigat partida de verificare de la Galtiu cu FC Hunedoara, fosta colegă de serie, cu scorul de 2-1 (2-0), după ce în urmă cu o săptămână lângă furnale au câștigat cu 2-0. S. Mureșan (7) a marcat primul gol (n.a. a fost mai apoi eliminat în minutul 36, după o altercație cu un adversar) după o lansare a lui Adrian Hăprian, iar în minutul 32 Trășcan a deviat în poartă o centrare venită de pe flancul stâng. Hunedorenii au redus ecartul în minutul 73, prin Bloj. Pentru găldenii urmează duelului de miercuri, 14 august de la ora 17.30, de pe “Cetate”, cu FC Unirea Alba Iulia, contând pentru faza secundă a Cupei României.
Industria: D. Lepădat – Frențiu, Cl. Haiduc, D. Lupșan, D. Petruse, Ad. Hăprian, Gergely, Al. Costea, Cunțan, Ad. Lăcătuș, S. Mureșan (Alecu Alexandru, Al. Circov, G. Goronea, A. Crăciun, Puha, Cioplântă, M. Găldean. Nu au evoluat Căt. Suciu, P. Muntean, Ad. Adam, Fl. Schiau, D. Stoia, Fl. Baghiu). Antrenor Paul Ciucă.
FC Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, R. Cristian, Ionică, Trășcan, Burlacu, D. Creciunesc, Marinca, Kocsis, Bobină, Bloj (Ciucurescu, Jurca, Vasinc, Petrescu). Antrenor Raul Spătaru.Tot astăzi, Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren, scor 2-2 (1-0), într-o partidă de verificare cu Sticla Arieșul Turda, un meci spectaculos în care amfitrionii au condus în două rânduri, în distribuția condusă de Lucian Itu remarcându-se debuturile lui Daniel Gorea (Olimpia Aiud) și Claudiu Davidaș (Unirea Alba Iulia). Gazdele au deschis scorul prin Claudiu Coltor (12), Florin Dan a egalat în minutul 61, Tudor Șaucă a adus avantajul în tabăra cugireană (76), pentru ca în minutul 79, Ad. David să transforme un penalty. A fost ultima repetiție pentru cele două divizionare terțe înaintea jocurilor oficiale de miercuri, 14 august ora 17.30, din faza a doua a Cupei României, când Metalurgistul Cugir va întâlni în deplasare pe CS Inter Petrila, iar Sticla Arieșul Turda va juca pe propriu teren pe Sănătatea Cluj.
Metalurgistul: D. Gorea – Dohotariu, Corojan, Lang, Andrei, P. Păcurar, I. Grozav, Vitinha, Cl. Davidaș, T. Șaucă, Cl. Coltor. Au mai intrat Anton, R. Trif, Contra, Radu Ștefan, Al. Șuteu, G. Vâjdea, Voicu, M. Neagu, S. Fulea. Au lipsit Fl Budin – accidentat și T. Mărginean care nu a mai rămas în lot. (D.U., sursa foto Turda News)

Lasă un răspuns

Închideți meniul