Bravo lor, bravo lor, bravo lor “olimpicilor”! (GALERIE FOTO)

“Olimpicii” s-au calificat în faza semfinală după o dublă victorie cu echipa campioană din Covasna, Nemere Ghelnița, în returul de azi golurile au fost marcate de Andrei Moldovan (11), Alex Văsuț (50), Gilyen Balint-născut în anul 2004 (90). În minutul 86 Daniel Gorea a apărat un 11 metri.
“Un joc extrem de greu, lumea din tribune a fost trup și suflet alături de echipa gazdă dar noi am fost, și azi, echipa mai bună. După joc, amfitrionii, în ciuda înfrângerii, ne-au răspuns cu aceiași monedă cu care i-am tratat și noi la partida tur și ne-au invitat la o felie de pizza. Felicit jucătorii, staff-ul tehnic pentru acest rezultat și vrem să cerem la FRF ca unul dintre cele patru turnee semifinale să fie organizat la ALBA IULIA!” a declarat Neluțu Demeter, președintele aiudenilor, nu înainte de a mulțumi pe această cale celor de la SC PREBET SA AIUD pentru sprijinul financiar acordat pentru această dublă.
Olimpia 1. Daniel Gorea – 23. Andrei Nimaș, 5. Paul Mărginean, 4. Andrei Kiss, 19. Bela Moldovan, 6. Szilard Zsiga, 11. Sergiu Dan, 10. Alexandru Bucșă, 18. Andrei Moldovan, 17. Alexandru Vășuț (cpt.), 13. Ionuț Scrobotă (3. Szabolcs Zsiga, 16. Cătălin Mulea, 14. Gilyen Balint, 9. Antonio Boca, 8. Patrik Boancă, 15. Aurelian Ban, 7. Andrei Nicula). Antrenor Ion Ilie. (Dan UDREA)

Lasă un răspuns

Închideți meniul