Sâmbătă, 25 mai de la ora 18.00, scapă…cine poate! VEZI AICI calculele privind evitarea retrogradării din Seria a 4-a din Liga a 3-a!

A mai rămas o singură etapă din actuala stagiune iar calculele privin salvarea de la retrogradare, ultimele patru clasate, locurile 13-16, retrogradează direct iar cel mai slab loc 12 din cele cinci serii, se iau în considerare doar rezultatele cu grupările clasate pe locurile 1-11, sunt mai complicate ca niciodată…Jocurile vor avea loc în aceiași zi și la aceiași oră, mai exact sâmbătă 25 mai de la ora 18.00, iar mai jos VEZI AICI câteva dintre calculele, mai există și alte scenarii fantasmagorice?…, pe care și le fac cele cinci echipe aflate în horă, Millenium Giarmata, CSM Lugoj și CS Ocna Mureș au retrogradat deja! HAI SĂ FACEM CEVA MAI MULT DECÂT UN SIMPLU EXERCIȚIU DE IMAGINAȚIE…CSC Ghiroda și Giarmata Vii-locul 9 cu 39 de puncte, meci în deplasare cu Șoimii Lipova. O remiză sau o victorie asigură salvarea dar o înfrângere coroborată cu o remiză a Industriei Galda de Jos cu CSM Reșița pe teren propriu, o înfrângere a CS Hunedoara la LPS Deva și un succes al Unirii Alba Iulia la Crișul Chișineu Criș o duc la un clasament în trei pentru evitarea locului 12 cu Industria Galda de Jos și CS Hunedoara!
CS Hunedoara-locul 10 cu 39 de puncte, meci în deplasare la LPS Deva. O remiză sau o victorie la Deva, o înfrângere sau o remiză a Industiei Galda de Jos cu CSM Reșița, hunedorenii stau mai bine la jocurile directe, o înfrângere a Unirii Alba Iulia la Crișul Chișineu Criș asigură salvarea de la retrogradare dar o înfrângere la Deva coroborată cu o victorie a Industriei Galda de Jos, cu o victorie a Unirii Alba Iulia și o înfrângere a CSC Ghiroda și Giarmata Vii duce la locul 12, Ghiroda stă mai bine la jocurile directe, și intră în calcul cu celelalte locuri 12 din restul seriilor!
INDUSTRIA GALDA DE JOS-locul 11 cu 38 de puncte, meci acasă cu CSM Reșița. O victorie asigură salvarea de la retrogradare dar o remiză coroborată cu înfrângerile celor de la CS Ghiroda și Giarmata Vii la Lipova respectiv CS Hunedoara la Deva, o victorie a Unirii Alba Iulia la Crișul Chișineu Criș duc la un clasament în trei cu Ghiorda și Hunedoara pentru locul 12. Locul 13 este evitat, jocuri directe favorabile cu Deva, chiar dacă pierd cu Reșița și Deva bate. O înfrângere sau o remiză cu CSM Reșița plus o victorie a Unirii Alba Iulia și minim un punct cucerit de Ghiroda și Hunedoara duc la locul 12!
UNIREA ALBA IULIA-locul 12 cu 37 de puncte, meci în deplasare la Crișul Chișineu Criș. O remiză la Chișineu Criș coroborată cu o înfrângere a Industriei cu CSM Reșița și o victorie pentru Deva duc la un clasament în trei unde uniriștii stau cel mai bine, 1-0 și 0-0 cu Deva, 2-0 și 1-2 cu Galda, sau o victorie la Chișineu Criș, o remiză a Industriei și înfrângeri pentru Ghiroda și Hunedoara, conduc spre salvarea de la retrogradare. Chiar dacă pierd la Chișineu Criș iar Deva nu bate Hunedoarea înseamnă locul 12 și un balotaj cu celelalte locuri 12 din celelalte serii, nu ar exista probleme!, dar o înfrângere la Chișineu Criș, DOAMNE FEREȘTE!, coroborată cu o victorie a Devei înseamnă retrogradare.
LPS Deva-locul 13 cu 35 de puncte. Doar victoria cu Hunedoara coroborată cu o înfrângere a Industriei cu CSM Reșița, găldenii stau mai bine la jocurile directe, și o înfrângere a Unirii la Chișineu Criș pot duce la locul 12. (Dan UDREA)

Lasă un răspuns

Închideți meniul