Mâine, start în Campionatul Judeţean de futsal!

Ediţia a patra a competiţie organizată de AJF Alba va debuta mâine, se joacă în sala de sport din Teiuş, cu partidele din Grupa C. Programul jocurilor este următorul: ora 13:00 ACS Voința Teiuș  – AS Voința Beldiu, ora 13:50 AS Voința Stremț – ACS Spicul Daia Română, ora 14:40 AS Voința Beldiu – ACS Spicul Daia Română, ora 15:30 ACS Voința Teiuș – AS Voința Stremț, ora 16:20 AS Voința Stremț – AS Voința Beldiu, ora 17:10 ACS Spicul Daia Română – ACS Voința Teiuș. Se vor califica în faza a II-a, echipele clasate pe primele două locuri în clasamentul final al fazei I și cele mai bune două echipe de pe locul trei, în clasamentul final din grupe, acestea fiind împerecheate ținându-se cont de criteriile valorice (locurile ocupate în grupe) și geografice, de către Comisia de Fotbal în Sală, din cadrul AJF Alba. Pentru împerecherea echipelor în faza a doua, se vor forma trei urne valorice, în urma rezultatelor obținute în prima fază a grupelor:

Se vor împerechea echipele în faza a doua, astfel încât să nu se întâlnească în faza a doua, echipe care s-au întâlnit în prima fază a grupelor, fiind repartizate în cele 4 grupe, câte o echipă din fiecare urnă valorică.

Faza a II-a: 26 sau 27 ianuarie 2019 12 echipe calificate din faza I; 4 grupe a câte 3 echipe. Se califică în faza a III-a (faza finală), echipele clasate pe primul loc în cele 4 grupe;

Faza a III-a: 2 sau 3 februarie 2019 4 echipe calificate din faza a II-a.

Vor avea drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul AJF Alba, iar sistemul competițional va fi ales în funcție de numărul echipelor înscrise. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați.

Pot participa echipe din Liga 4, Liga 5 și Juniori (cu vârsta minimă: 15 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geographic. Pot participa și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor, etc.), pe bază de buletin și adeverință medicală valabilă (medicină sportivă sau medic de familie), dacă pot face dovada că fac parte din organigrama clubului.

Taxă de participare / echipă = 100 lei, barem de arbitraj 30 lei brut/meci/arbitru, asistență medicală = 5 lei/meci de echipă. Cluburile din localitate vor avea sarcina de a găsi asistență medicală, iar costurile se vor împărți pe fiecare club în parte. (ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul