Etapa s-a terminat, comentariile continuă…Cipri Brânză (Viitorul Sîntimbru) este MVP-ul rundei!

Etapa cu numărul 11 din Liga a IV-a a consemnat primele puncte pierdute în acest sezon, a fost prima înfrângere stagională a liderului Sportul Petreşti în derby-ul de la Blaj cu CIL, gruparea din Mica Romă fiind ocupanta poziţiei secunde în ierarhie, cu şase puncte mai puţin decât petrifălenii, care este la egalitate de puncte cu CS Zlatna, ultima grupare de pe podium. În altă ordine de idei, într-o rundă dominată de gazde, şase victorii, singurul succes al oaspeţilor fiind semnat de Metalul Aiud pe terenul lanternei roşii Dacia Mihalţ, s-au marcat 29 de goluri iar cel mai bun jucător al etapei a fost desemnat Cipri Brânză (Viitorul Sîntimbru) autor a trei goluri în victoria echipe sale, 8-1 pe teren propriu cu Nicolae Lica Cergău. Astfel, portarul sîntimbrenilor, Ovidiu Barna, a fost învins, din penalty, pentru prima dată după şapte etape răstimp în care trupa lui Fane Fogoroşi a bifat şase victorii şi o remiză albă, la Daia Română!. (D.U., sursa foto facebook)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. Ovidiu Barna , a mai luat 4 mari si late cu Stremt , dar din nefericire , amatorii de la Stremt din cauza lipsei de profesionalism au pierdut meciul la masa verde , dupa ce au reusit sa-l castige pe teren !

  2. De acord cu tine, dar aici vorbim despre rezultatul trecut în acte! Şi cum în acte apare Viitorul Sîntimbru – Voinţa Stremţ 3-0 şi nu 3-4 cât a fost scorul pe teren…rezultă încă un meci bifat fără gol primit!

Lasă un răspuns

Închideți meniul