Amicale…amicale…amicale…de weekend! Astăzi, la Petreşti, se joacă Sportul – Unirea Alba Iulia! Internaţionalul Gicu Grozav va juca pentru unirişti! HAI LA MECI!

Au mai rămas doar două săptămâni până la reluarea noilor ediţii de campionat din Liga a III-a respectiv Liga a IV-a deci partidele de verificare sunt în toi. VEZI AICI câteva dintre jocurile de pregătire care se vor disputa în acest sfârşit de săptămână:

VINERI, 10 AUGUST Sportul Petreşti (Liga a IV-a) – Unirea Alba Iulia (Liga a III-a)-ora 19.00 stadion 1 Mai din Petreşti.

SÂMBĂTĂ, 11 AUGUST Metalu Aiud (Liga a IV-a) – Viitorul Vama Seacă (Liga a IV-a)-ora 10.00 stadion Aiudel din Aiud, Industria Galda de Jos (Liga a III-a) – Metalurgistul Cugir (Liga a III-a)-ora 11.00 stadion Galda de Jos, CS Ocna Mureş (Liga a III-a) – Sănătatea Cluj (Liga a III-a)-ora 11.00 stadion Dragostei din Ocna Mureş, Voinţa Stremţ (Liga a IV-a) – CIL Blaj (Liga a IV-a)-ora 11.00 stadion Stremţ, Viitorul Sîntimbru (Liga a IV-a) – Spicul Daia Română (Liga a IV-a)-ora 18.00 stadion Galtiu (partida s-ar putea disputa, dacă trupa din Daia este de acord, vineri, 10 august, de la ora 19.00 la Galtiu!), Nicolae Linca Cergău (Liga a IV-a) – Tineretul Şona (Liga a V-a)-ora 18.00 stadion Blaj.

DUMINICĂ, 12 AUGUST Olimpia Aiud (Liga a IV-a) – Navobi Cricău (Liga a IV-a)-ora 10.00 stadion Aiudel din Aiud. (D.U.)

Lasă un răspuns

Închideți meniul