Acum să vă văd…”fiarelor”! VEZI AICI grupele în care au fost repartizaţi juniorii republicani ai Unirii Alba Iulia respectiv LPS Sebeş!

Seria 17 UNIREA ALBA IULIA, ACS Sticla Arieşul Turda, Ardealul Cluj, LPS Cluj Napoca, Lucian Blaga Reghin, LPS Târgu Mureş.

Seria 16 LPS SEBEŞ, ACS ASU Politehnica Timişoara, CSM Dacia Orăştie, CS CFR Simeria, UTA Arad, CS Hunedoara.

Aici vor juca “albanezele”! Serii bune, serii mai puţin bune…Primele clasate în fiecare serie se califică în Liga Elitelor…,asta-i miza!, restul vor continua în Campionatul Naţional U17 şi U19! Este momentul ca cei implicaţi, la jucători mă refer, să demonstreze că vor să devină fotbalişti! Nu doar jucători de fotbal! Mingea este, deocamdată, la…EI! (Dan UDREA)

Acest articol are un comentariu

  1. Ce să vedeți dacă nici măcar antrenamente nu se fac cu juniorii de la u19 de la unirea “echipa fanion” cum vă place să-i spuneți,unde ați mai văzut ca o parte din jucători să se antreneze cu echipa mare(o parte dintre ei chiar merită)iar ceilalți să facă antrenamente când și când câte o alergare?Cum ar putea avea șanse egale acești copii,sau cum ar putea deveni o echipă care să spere la liga elitelor?Unde este profesionalismul de care se tot vorbeste?

Lasă un răspuns

Închideți meniul