Înțelege cum funcționează Handicapul Asiatic la pariuri sportive în maxim 5 minute!

Pariorii profesioniști joacă în special pariurile pe Handicap Asiatic datorită avantajelor pe care le prezintă acestea în comparație cu toate celelalte tipuri de pariuri.
În principal, liniile asiatice îți permit să joci acoperit. În loc să încerc să îți dau o definiție a lor din care poți sau nu să înțelegi la ce mă refer, mai bine te îți prezint niște exemple. În maxim 5 minute, vei învăța să pariezi ca un profesionist.
Să luăm ca exemplu meciul Astra vs FCSB, din Liga I. Cotele „normale” sunt 5.55 pentru victoria gazdelor, 3.65 pentru egal și 1.67 pentru victoria oaspeților. Handicapul Asiatic este de trei feluri:

1. Handicapul fără returnare de miză

Poți juca:
Astra HA – 0.5 (cotă 5.40). Câștigi doar dacă învinge Astra. Pariul este similar cu unul pe semnul „1”, dar, așa cum vezi, cotele sunt diferite. De ce? Pentru că sunt două pariuri distincte, iar cotele pe ele variază în funcție de volumul de bani jucat pe respectiva selecție.
Astra HA + 0.5 (cotă 2.23). Astra primește un avantaj fictiv de „jumătate” de gol. Câștigi dacă bate Astra sau dacă meciul se termină la egalitate.
Astra HA + 1.5 (cotă 1.11). Astra primește un avantaj fictiv de un gol și jumătate. Câștigi dacă bate Astra, dacă se termină egal sau dacă Astra pierde la un gol diferență.
FCSB HA HA + 0.5 (cotă 1.16). Câștigi dacă bate FCSB sau dacă se termină egal.
FCSB HA HA – 0.5 (cotă 1.66). FCSB primește un handicap fictiv de jumătate de gol. Câștigi doar dacă oaspeții înving.
FCSB HA – 1.5 (cotă 3.10). FCSB primește un handicap fictiv de un gol și jumătate. Câștigi doar dacă oaspeții bat la minim două goluri diferență.
FCSB HA – 2.5 (cotă 7.00). Câștigi doar dacă oaspeții bat la minim trei goluri diferență.

2. Handicapuri cu returnare integrală de miză

Poți juca:
Astra HA -1 (cotă 15.00). Astra pleacă cu un handicap fictiv de un gol. Câștigi dacă bate la minim două goluri diferență. Dacă giurgiuvenii înving la o marjă de un gol, ți se returnează miza. Diferența față de handicapul european „-1” este că la acel tip de handicap nu se returnează nimic. În cazul în care gazdele nu înving la minim două goluri diferență, pierzi pariul.
Astra HA 0 (cotă 4.10). Ți se returnează miza dacă se termină la egalitate. Câștigi dacă Astra bate.
Astra HA +1 (cotă 1.63). Câștigi dacă e egal sau bate Astra. Dacă bate FCSB la un gol diferență, ți se returnează miza.
Astra HA + 2 (cotă 1.15). Pierzi dacă FCSB bate la minim trei goluri diferență. Dacă oaspeții înving la două goluri diferență, primești miza înapoi.
FCSB HA +1 (cotă 1.03). Pierzi dacă Astra bate la minim două goluri diferență. Dacă echipa gazdă învinge la un gol diferență, primești miza înapoi.
FCSB HA 0 (cotă 1.24). Ți se returnează miza dacă se termină la egalitate. Câștigi dacă FCSB bate.
FCSB HA -1 (cotă 2.28). FCSB pleacă cu un handicap fictiv de un gol. Câștigi dacă FCSB bate la minim două goluri diferență. În cazul unei victorii la limită, primești miza înapoi.
FCSB HA -2 (5.75). FCSB pleacă cu un handicap fictiv de două goluri. Câștigi dacă FCSB bate la minim trei goluri diferență. În cazul unei victorii la două goluri diferență, primești miza înapoi.

3. Handicapuri cu returnare parțială de miză

Poți juca:
Astra HA -1.25 (cotă 16.00). Câștigi dacă Astra bate la minim două goluri diferență. Dacă bate la un singur gol, primești jumătate din miză înapoi. De exemplu, ai pariat 100 de lei și meciul se termină 2-1. 50 de lei se întorc în cont. Dacă se termină egal sau bate FCSB pierzi toată miza.
Astra HA – 0.75 (cotă 7.50). Pariul e câștigat dacă Astra bate la minim două goluri diferență. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă echipa gazdă câștigă la un gol diferență.
Astra HA – 0.25 (cotă 4.80). Câștigi dacă Astra bate. Dacă se termină egal, primești jumătate din miză înapoi.
Astra HA + 0.25 (cotă 2.80). Pariul e câștigat dacă bate Astra. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă se termină egal.
Astra HA + 0.75 (cotă 1.93). Câștigi dacă bate Astra sau dacă se termină egal. Dacă FCSB bate la un gol diferență, primești jumătate din miză înapoi.
Astra HA + 1.25 (cotă 1.46). Ai câștigul întreg dacă bate Astra sau dacă se termină egal. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă FCSB bate la un gol diferență.
Astra HA + 1.75 (cotă 1.26). Ai câștigul întreg dacă bate Astra, dacă se termină egal sau dacă FCSB bate la un gol diferență. Dacă FCSB bate la două goluri diferență, primești jumătate din miză înapoi.
Astra HA + 2.25 (cotă 1.13). Ai câștigul întreg dacă bate Astra, dacă e egal sau dacă FCSB bate la un gol diferență. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă FCSB bate la două goluri diferență.
FCSB HA + 1.25 (cotă 1.03). Ai câștigul întreg dacă bate FCSB sau dacă se termină egal. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă Astra bate la un gol diferență.
FCSB HA + 0.75 (cotă 1.10). Câștigi dacă bate FCSB sau dacă se termină egal. Dacă Astra bate la un gol diferență, primești jumătate din miză înapoi.
FCSB HA + 0.25 (cotă 1.19). Ai câștig întreg dacă bate Astra. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă se termină egal.
FCSB HA – 0.25 (cotă 1.44). Câștigi dacă FCSB bate. Dacă se termină egal, primești jumătate din miză înapoi.
FCSB HA – 0.75 (cotă 1.87). Pariul e câștigat dacă FCSB bate la minim două goluri diferență. Câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză dacă oaspeții câștigă la un gol diferență.
FCSB HA – 1.25 (cotă 2.70). Câștigi dacă FCSB bate la minim două goluri diferență. Dacă bate la un singur gol, primești jumătate din miză înapoi.
FCSB HA – 1.75 (cotă 3.90). Câștigi dacă FCSB bate la minim trei goluri diferență. Dacă bate la două goluri diferență, câștigi cota înmulțită cu jumătate de miză.
FCSB HA – 2.25 (cotă 6.40). Câștigi dacă FCSB bate la minim trei goluri diferență. Dacă bate la două goluri, primești jumătate din miză înapoi.
Handicapul Asiatic te ajută să câștigi la pariuri pe termen lung. Un impuls pentru bankroll-ul tău sunt promoțiile precum bonusul oferit de Betano.ro. Orice extra fonduri care pot fi multiplicate sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Închideți meniul