Poți câștiga mai des pontul zilei dacă faci asta!

Vrei să câștigi mai des pontul zilei la pariuri? Uită de tot ce ai auzit și tot ce credeai despre pariuri sportive și urmează sfaturile de mai jos. Am stat de vorbă cu specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România pentru a aflat câteva dintre secretele meseriei și pentru a-ți putea spune ce ai de făcut pentru a câștigat mai des la pariuri sportive!

Totul începe cu o scurtă sesiune de autoevaluare. Înainte de a te preocupa cu câștigul, pune-ți câteva întrebări de bun simț și încearcă să furnizezi răspunsuri oneste:

  • Ce înseamnă, pentru tine, pontul zilei?
  • Joci un singur pariu pe zi și vrei să fie câștigător?
  • Joci pariuri individuale sau bilete cu mai multe selecții?
  • Îți place să pariezi un bilet imediat după soluționarea celui jucat anterior?
  • De ce și pentru ce pariezi: pentru a te îmbogăți rapid, pentru a te distra, pentru că nu ai altceva mai bun de făcut sau pentru că vrei să devi bun în asta și speri să devi un parior iscusit?

În primul rând, trebuie să știi că există două moduri complet diferite pentru a alege un pronostic. Primul, care este și cel mai des întâlnit – întrucât este folosit de către cei care joacă bilete în acumulator, – presupune selectarea unor pronosticuri cu o probabilitate sporită de reușită. Deși acest mod este într-adevăr indicat pentru biletele multiple, nu este cel mai eficient mod de a analiza pronosticurile la pariuri sportive.

Al doilea mod de a stabili predicții la pariuri presupune identificarea acelor pronosticuri pentru care casele de pariuri online sau platformele de Betting Exchange oferă cote mai bune decât ar trebui. Această abordare este folosită de către pariorii profesioniști, care pariază ponturile în mod individual. În acest context, nu de puține ori se va paria pe rezultatul care are o probabilitate de reușită mai mică, întrucât de cele mai multe ori, cotele valoroase se regăsesc pe outsideri și nu pe favoriți.

Dacă vei folosi ce-a dea doua metodă, ai face bine să pariezi o miză fixă pe fiecare pariu și să joci mai mult decât un pont pe zi, pentru că altfel nu-ți vei putea evalua rezultatele prea devreme. Pe termen scurt, ghinionul sau norocul pot juca un rol important în prestația pariorului, însă după 500 sau 1000 de pronosticuri de stabilite, lucrurile încep să se contureze. Așadar, transformă pontul zilei și biletul zilei în ponturile zilei și vei urma o cale care are un potențial profitabil.

Un alt element important în ecuația stabilirii ponturilor de calitate la pariuri sportive este să nu te lași dirijat de către părerile altora și să te asiguri că vei încerca să găsești și contraargumente pentru predicțiile pe care vrei să le joci. Acordă-ți cel puțin de 30 minute pentru a analiza un pronostic înainte de a-l paria, chiar dacă te inspiri din avancronicile altora.

Totodată, trebuie neapărat să te înregistrezi la mai multe case de pariuri online de top dacă vrei să faci bani la pariuri sportive. După cum știi, cotele pentru același meci și același tip de pariu diferă de la un operator la altul, iar dacă tu ai conturi deschise la agențiile care oferă cele mai bune cote din piață, vei putea paria de fiecare dată acolo unde cota este cea mai valoroasă și implicit vei câștiga mai mult de fiecare dată.

Să realizezi profit la pariuri sportive nu este deloc ușor, însă dacă vei avea disciplină poți spera să intri pe un făgaș bun. Nu uita însă că pariurile trebuie să fie o distracție, înainte de toate. Dacă nu-ți găsești plăcerea în asta mai bine apucă-te de altceva. În nici un caz nu te gândi că te vei îmbogăți din pariuri, pentru că pariurile nu reprezintă o sursă sigură de câștig, ci un joc care depinde într-o anumit măsură de noroc. Vă rugăm să pariați responsabil!

Lasă un răspuns

Închideți meniul