Arieșul Apuseni Baia de Arieș s-a retras din Liga a IV-a! Băieșenii continuă la juniori A1! Președintele Alin Baic: “Toți cei care au venit la Baia de Arieș au crezut că este vorba despre El Dorado! Au venit doar pentru bani, nu pentru a face performanță!”

În această seară gruparea Arieșul Apuseni Baia de Arieș a anunțat că va renunța la participarea în returul Ligii a IV-a! “Nu partea financiară a contat în luarea acestei decizii, ci lipsa jucătorilor! Toți cei care au venit la Baia de Arieș au crezut că aici este vorba despre El Doardo-ul fotbalului județean la acest nivel, și, îmi pare rău că afirm asta, dar ei au venit la echipă doar pentru bani, nu pentru a obține rezultate. Clubul va continua la nivelul juniorilor A1 iar din vară vom reîncepe munca din Liga a V-a, cu accent pe folosirea jucătorilor din propria pepinieră și din zona Munților Apuseni. Pentru mine a fost greu să conduc clubul și când eram în Dubai, la 4.000 de kilometri de țară, acum mi-a fost și mai greu deoarece m-am mutat cu serviciul în Shanghai, în China, la 10.000 de kilometri distanță de locul în care m-am născut. Dar, am încercat pe ultima sută de metri să salvez echipa din orașul meu natal, am vorbit cu președinții Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu respectiv Performanței Ighiu, Armando Popescu, dar nu au reușit să ne ajute cu jucători și am decis că în acest caz este mai bine să ne retragem acum din campionatul de seniori și să continuăm doar la nivelul juniorilor A1. Eu voi sprijini în continuare clubul, voi marșa pe ideea de a construi o nouă echipă alcătuită din jucători care să-și dea sufletul pe teren pentru Arieșul Apuseni Baia de Arieș!” a declarat Alin Baic, președintele alb-negrilor din Apuseni. La rându-i, antrenorul Marius “Hagi” Dup a spus că “este decizia tuturor factorilor implicați în viața acestei echipe și până în vară vom evolua doar în campionatul juniorilor A1 iar din vară vom porni din Liga a V-a și cu seniorii. Alin Baic a ajutat clubul, financiar vorbind, cum nimeni nu a făcut în cei 17 ani de când sunt eu antrenor! Primăria Baia de Arieș, Consiliul Local Baia de Arieș, Cosmin Galea de la Kiss Cafe și nu în ultimul rând cei de la Liceul Dr. Lazăr Chirilă, prin Nicoale Barb și Claudiu Volcov, au fost lângă noi, dar din păcate jucătorii nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor financiare pe care le-au avut. Nu am reușit să aducem jucătorii pe care i-am dorit și datorită faptului că distanța era prea mare de locul acestora de muncă, și nimeni nu riscă să-și piardă serviciul pentru a juca la noi. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar mai bine mergem pe elementele locale, și în timp vom construi o echipă de care băieșenii să fie mândri. Sunt speranțe ca din vară să fie gata și noua tribună, deci fotbalul din Baia de Arieș se va ridica din propria-i cenușă, Arieșul Apuseni va fi o adevărată <Pasăre Phoenix> pentru județul Alba!”. (Dan UDREA)

Un comentariu la “Arieșul Apuseni Baia de Arieș s-a retras din Liga a IV-a! Băieșenii continuă la juniori A1! Președintele Alin Baic: “Toți cei care au venit la Baia de Arieș au crezut că este vorba despre El Dorado! Au venit doar pentru bani, nu pentru a face performanță!”

  1. Invatatura de minte , altadata mai putine declaratii sforaitoare si mai mult discernamant ! Cu mercenari intotdeauna te frigi ! Intrebati , de exemplu , Vintu de acum 2 ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *