Ce s-a întâmplat…PROFESORE?

Un eveniment reprobabil s-a întâmplat astăzi la amicalul disputat de echipa noastră împotriva celor de la Spicul Daia Romana. Marele profesor , antrenorul celor de la Industria Galda de Jos , Paul Ciucă a lovit cu pumnul unul dintre jucătorii echipei noastre, Narcis Oprița, acesta fiind transportat la spitalul Sebeș , meciul fiind întrerupt în minutul 75, scor 3-1 pentru gazde. Au fost sesizate organele abilitate și sa întocmit un o plângere la poliție. Așteptăm să se facă dreptate, astfel de incidente nu ar trebui sa le vedem pe terenul de fotbal , cu atât mai mult când actorul principal este un profesor de sport și antrenorul unei echipe de liga a-3 a a județului nostru. (sursa pagina de facebook a Voința Stremț)GALERIE FOTO

Acest Articol are 7 comentarii

 1. Acest specimen ar trebui arestat la domiciliu. Sa-ti fie rusine, bai, Pulică!

 2. Ce s-a intamplat?A lovit pe la spate,smechereste,un copil de 19 ani.jumatate din varsta demagogului Gerula,,copil care a dat in minge dupa un fault asupra “stimabilului” Ciuca!!!

 3. O sa te coste mult din toate punctele de vedere acest pumn Dom’ Profesor paul ciuca! Bun exemplu dai! În rest, sănătate și mai bine lasă pe alții care stau bine din punct de vedere al psihicului,stresului și emoțiional.

 4. mananci rahat ii zise Cocosila lui Moromete…..si bunicul meu o omorat un german cand o fost tanar….deci e criminal. si bunicul tau poate…si multi alti bunici…..niste criminali cu totii……..sau au fost eroi pt ca si-au aparat tara. Paul si-a aparat un copil care a fost agresat si apoi lovit intentionat cu mingea de Oprita care a sarit apoi sa se ia la bataie cu acel copil care acum 2 luni a avut nasul rupt….unde? la Daia! cam mult tupeu si obraznicie ….de acord ca putea sa rezolve mai bland problema si a gresit dar are circumstante.

 5. sper sa creasca si baiatul tau si sa primeasca o astfel de corectie, paule! Ca daca-ti dadea el doua picioare in fund, o luai la fuga, de uscat ce esti

 6. exagerari multe…..cel de la Stremt a facut un fault cam dur si tot el i-o dat cu mingea in cap jucatorului cazut care s-a ridicat si au sarit sa se incaiere. atunci a intervenit Paul si l-o lovit….asta cu salvarea si cu reclamatiile sunt circ. ieftin. hai sa fim sinceri si sa nu scoatem lucrurile din context

 7. Hai sa nu scoatem lucruri din context cum zici! Pana ha urma Hotărâți-vă odată unde la lovit cu mingea? Unu zice ca în cap unu ca în piept unu ca a lovi foarte tare.
  Dacă ați fost acolo, dar se pare ca nu, ați văzut ca a fost un fault de joc după care înjurat de către acel copil cum ziceți voi fiind jos, Oprita de la aproximativ 10 metri a dat mingea către el și la nimerit în umăr. Moment în care superman Ciuca, în alergare vine și ii da un pumn în fata. Făcând o paranteza la cele 50 de kg ale lui nu cred ca se ridica repede de jos dacă primea el o asa corecție, noroc ca a scăpat!. Trecând mai departe nu știu unde ați văzut voi ca s-au încăierat Oprita și faultatul.
  Voi acuma încercați sa mușamalizat faptul ca un PROFESOR a lovit un copil de 19 ani care ar fi putut sa fie elevul lui, sa nu mai zic ca a mai vrut sa dea un cap în gura…acest USCAT! Asa ca nu știu ce exagerări vedeți voi.

Lasă un răspuns

Închideți meniul