Pariuri de pe mobil, desktop sau tabletă? Care este cea mai bună variantă?

Industria pariurilor mobile a crescut exponențial în ultimii ani, o dată cu „revoluția” telefoanelor inteligente. Un top cu case de pariuri online pe telefonul mobil este foarte asemănător cu un top al agențiilor online, pentru că marii operatori au acordat o atenție deosebită dezvoltării acestei nișe.

În prezent, se poate paria pe trei dispozitive: desktop (laptop), telefon mobil (Android sau iOS) și tabletă (iPad). Care este cea mai bună variantă? Fiecare are propriul răspuns la această întrebare. Nu există o concluzie general valabilă, cele trei dispozitive având plusuri și minusuri. Le voi lua pe rând pentru a vedea ce avantaje și ce dezavantaje există pentru fiecare variantă.

1. Pariurile pe desktop sau pe laptop sunt indicate atunci când petrecem mai mult timp acasă. Un calculator personal cu o conexiune bună la Internet oferă o viteză superioară de navigare pe platforma de pariuri. În plus, ecranul mare poate fi împărțit în mai multe ferestre pentru urmărirea unor evenimente sportive diferite. Când ai și cotele și imaginile în același ecran, poți pune pariuri mai rapid.

Apoi, dacă pariezi de acasă se presupune că ai parte de mai multă liniște, ceea ce ajută în luarea deciziilor. Pariurile reprezintă o formă specială de divertisment. Este ca și când ai juca un manager de fotbal pe calculator.

Principalul dezavantaj al desktop-ului este ușor de depistat: ca să poți paria, ești „consemnat” la domiciliu. Laptopul este portabil, dar nu te cari cu un asemenea echipament pe unde te plimbi doar pentru a paria. Se poate spune că laptopul este desktop-ul din vacanțe. Poți paria pe el în hotel, dacă nu mergi într-o țară unde sunt interzise jocurile de noroc.

2. Pariurile pe telefonul mobil au generat creșterea semnificativă a industriei de betting din ultima perioadă. Posibilitatea de a paria oricând, de oriunde te-ai afla, poate fi considerat avantajul suprem. Este foarte important să plasezi un pariu la momentul oportun. Cu ajutorul telefonului inteligent poți face lucrul acesta fie că ești pe drum de la birou spre casă, fie că ești la un bar și urmărești meciul la televizor, fie că ești la teren, așteptând ca al tău copil să termine antrenamentul.

Grație aplicațiilor dedicate, poți urmări pe telefon evenimente sportive în streaming video live la o rezoluție foarte bună. Și din această perspectivă, se poate spune că pariurile pe mobil reprezintă cea mai bună variantă pentru cei care joacă pe evenimente în desfășurare.

Unele aplicații au funcții pe care nu le găsești la pariurile pe desktop, precum plasarea unui pariu prin comandă vocală sau primirea unor SMS-uri când se întâmplă ceva important în meciurile pe care ai jucat.

Principalul dezavantaj al telefonului este ecranul mai mic. Pentru optimizare, meniurile sunt structurate altfel decât erai obișnuit pe calculator, iar asta poate reprezenta un impediment pentru cei conservatori. Un alt minus este faptul că unele aplicații necesită dispozitive performante, iar pe telefoanele mai vechi se mișcă destul de greu.

3. Pariurile de pe tabletă prezintă în general aceleași avantaje ca și cele de pe telefonul mobil. Dispozitivul îți permite să fii conectat în orice moment, oriunde te-ai afla. Există aplicații de pariuri foarte bune și pentru tablete sau iPad-uri, grație cărora poți vedea evenimentele în streaming video live. Pe tabletă este chiar mai ok să te uiți la meciuri, pentru că ecranul este mai mare decât cel al telefonului.

Pe de altă parte, dimensiunea superioară se poate transforma într-un dezavantaj. Acest dispozitiv ridică unele probleme de portabilitate. Este cam greu să duci o tabletă în buzunar, acolo unde telefonul mobil încape lejer. Rămâne și în cazul tabletei pericolul uzurii morale în raport cu aplicațiile care folosesc softuri de ultimă oră.

Lasă un răspuns

Închideți meniul