De la Comisie adunate…

În ședința de ieri, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Alba a dictat următoarele sancțiuni: Clubul CSC Fortuna Lunca Mureșului (liga a IV-a) – penalitate sportivă: 700 lei, conf. art. 80.a,b,c,d și e din RD; Boancăș Septimiu, antrenor la CS CIL Blaj (liga a IV-a) – 2 (două) etape suspendare, conf. art. 19.5 și 44.3 din RD; Dup Marius, antrenor la CS Arieșul Apuseni Baia de Arieș (liga a IV-a) – 9 (nouă) etape suspendare și penalitate sportivă: 350 lei, conf. art. 56 din RD; Onacă Marius, jucător la CS Arieșul Apuseni Baia de Arieș (liga a IV-a) – 1 (una) etapă suspendare și penalitate sportivă: 30 lei, conf. art. 63.2.1.g din RD; Hileagă Zaharie, jucător la AS Euro Șpring (liga a IV-a) – 1 (una) etapă suspendare și penalitate sportivă: 30 lei, conf. art. 63.2.1.g din RD; Mirca Gheorghe Cosmin, jucător la AFC Sportul Petrești (liga a IV-a) – 1 (una) etapă suspendare și penalitate sportivă: 30 lei, conf. art. 63.2.1.g din RD; Clubul AFC Pianu 2016 (liga a V-a) – penalitate sportivă: 50 lei, conf. art. 78.a din RD; Gîlea Viorel Alin, jucător la AS Sportul Livezile (liga a V-a) – 2 (două) etape suspendare și penalitate sportivă: 100 lei, conf. art. 63.2.4.a din RD; Szigmond Gheorghe Nimrod, jucător la ACS Performanța Ighiu (liga a V-a) – 2 (două) etape suspendare și penalitate sportivă: 100 lei, conf. art. 63.2.4.a din RD; Mif Sergiu Iulian, jucător la AS Sportul Livezile (liga a V-a) – 1 (una) etapă suspendare și penalitate sportivă: 25 lei, conf. art. 63.2.1.g din RD; Lazăr Sergiu Valentin, jucător la AS Voința Beldiu (liga a V-a) – 1 (una) etapă suspendare și penalitate sportivă: 25 lei, conf. art. 63.2.1.e din RD; Clubul AFC Transalpina Șugag (juniori A1) pierde cu scorul de 3-0 (forfait) jocul cu CS Zlatna din etapa 6 și penalitate sportivă clubului AFC Transalpina Șugag: 250 lei, conf. art. 79.1 din RD; Clubul CSC Fortuna Lunca Mureșului (juniori A1) pierde cu scorul de 3-0 (forfait) jocul cu CS CIL Blaj, din etapa 6 și penalitate sportivă clubului CSC Fortuna Lunca Mureșului: 250 lei, conf. art. 79.1 din RD. (ajfalba.ro)

5 comentarii la “De la Comisie adunate…

  1. Cum sa suspenzi antrenorul care prima repriza a stat in porumb si la pauza l-au expulzat oamenii de ordine ca e teren privat? Unde sa fi stat la pauza? Acolo intre cei care erau beti si ne injurau pe toti de parca le-am furat din casa? Pai hai sa ne batem ca se dau amenzi de 700 lei, nu teren suspendat ca nu sunt capabili sa organizeze un joc pe teren propriu.

    1. Minti cu nerușinare . Nu stiu cum de iti mai poti permite sa minti in halul asta. Te crezi mare om important dar minti de sta sa cada cerul peste tine . In prima repriza antrenorul stătea langa banca voastra de rezerve. Minciuna o zis cel care nu are caracter sa spună un adevăr care l-ar pune intr-o postura nu tocmai buna. Sa iti fie rusine mincinosule.

  2. La Lunca Mures a fost circ de circ!!!!!Jucatori loviti cu pumnul(oaspeti),ceaun in suprafata de joc,arbitru depasit de situatie,presiune pe observator.Ce mai circ de circ la care fara suparare AJF puncteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *