Florin Roman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba: “Trebuie să susţinem valorile locale, trebuie să ne îndreptăm atenţia şi către fotbal!”

Într-un sezon bun pentru sporturile de echipă din judeţ, Volei Alba Blaj campioană naţională, CSU Alba Iulia clasată pe locul patru în elita baschetului feminin românesc şi Handbal Sebeş Alba promovată pe prima scenă la fete, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a decis să facă un apel către colegii săi vizavi de sprijinirea “sportului rege” din judeţ. “Am avut rezultate foarte bune la volei, baschet şi handbal dar fac un apel către colegii mei din Consililul Judeţean pentru a ne îndrepta atenţia şi către valorile locale, care nu sunt puţine, şi implicit către fotbal. Consider că trebuie să reluăm discuţiile faţă de situaţia fotbalului judeţean unde sunt implicaţi foarte mulţi jucători şi de unde talentele nu au încetat să apară de-a lungul anilor. Acum avem şi o decizie prin care cei implicaţi în finanţatrea fostei echipe Unirea Alba Iulia 2006 au fost găsiţi nevinovaţi, deci trebuie ajutat şi fotbalul din judeţ, mai ales că sumele necesare pentru sprijinirea acestui sport nu sunt deloc mari” a punctat Florin Roman. O DECIZIE MAI MULT DECÂT BENEFICĂ, DE CARE VOR BENEFICIA ÎN JUR DE 4.000 DE PERSOANE IMPLICATE ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN DIN JUDEŢ! (Dan UDREA)

Acest Articol are 6 comentarii

  1. Florine indreptati-va atentia spre UNIREA !!!E pacat ca nu avem FOTBAL in judet.Tu ai putere si gandire !

  2. Ar fi un lucru excelent daca s-ar intampla chestia aceasta, altfel din toamna multe echipe de copii si juniori se vor retrage. Este una dintre atributiile de serviciu prin lege ca membrii consiliului judetean sa sprijine sportul de masa, in speta fotbalul, in cazul de fata, pentru a creste niste copii si tineri sanatosi.
    Mai multi sportivi inseamna mai putini bolnavi ! Este mai ieftin sa previi imbolnavirea decat sa tratezi bolnavii !

  3. Domnule Roman cu tot respectul,daca cititi celalat articol de mai sus, va reamintim ca Tamas Bogyas ,Anca Rodean ,Ples Ioan doar cateva nume de la Unirea Alba Iulia care fac cinste judetului si tarii,nu numai baschetul,handbalul si voleiul,merita sustinuti precum si intradevar fotbalul albaiulian. Va multumim daca cititi aceste randuri!

  4. “celalat”

  5. Corect =celalalt.multumim!

  6. Pentru orice iubitor al fotbalului din judet este o bucurie sa avem o echipa in prima liga. Dar sa nu credem ca acest lucru inseamna si ca toti jucatorii vor fi din judetul nostru. O echipa in priama liga inseamna ca trebuie sa ai obiective serioase, iar pentru asta ai nevoie de jucatori de valoare care nu vin pe bani putini. Sa nu fiu inteles gresit, avem si respect pe jucatorii judetului nostru care dau dovada de profesionalism, dar nu cred ca avem de o echipa competitiva…Oricum si baietii nostri costa bani, iar fara o strategie si o munca profesionista din partea celor care vor conduce nu o sa rezistam in prima divizie! Consiliul Judetean singur nu cred ca poate tine o echipa in Liga 1, dar sunt convins ca judetul Alba poate, si trebuie, sa aiba o asemenea echipa. Cei care umpleau tribunele altadata stiu ce zic! Nu trebuie sa devina o ” vaca de muls” pentru unii o echipa in liga 1! D-l de la Aiud, cu tot respectul, transmite niste cuvinte frumoase, parca decupate din carti, insa sustinerea unei echipe in Liga 1 de catre Consiliul Judetean ar fi ceva benefic pentru tot fotbalul de masa din judetul nostru. Succes domnului consilier!

Lasă un răspuns

Închideți meniul