Juniorii republicani A şi B au pus ghetele în cui! Până în primăvara anului 2015! Denis Dup (Unirea Alba Iulia) cel mai bun marcator cu 28 de reuşite! (GALERIE FOTO)

Primele 18 etape din cadrul actualei ediţii de campionat s-au încheiat iar cele patru formaţii din judeţ angrenate în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal au timp, până în primăvara anului viitor, să-şi analizeze prestaţiile reuşite în partidele programate în cadrul Seriei a 7-a a respectivelor competiţii.

JUNIORI A UNIREA ALBA IULIA (antrenor Bebe Brumaru, foto1). 18 partide, 9 victorii, trei remize şi 6 înfrângeri, golaveraj 31-25, 30 de puncte. Parcurs bun , mai ales dacă ţinem cont de faptul că uniriştii au mai mulţi fotbalişti care ar putea juca la această categorie de vârstă (1996-1997), Şandru, Rodean, Marcu, Seb. Culda-pentru a da doar câteva exemple, dar care au evoluat mai mult la formaţia de seniori care activează în Liga a V-a.

LPS SEBEŞ (antrenor Dani Popa, foto 2). 17 partide (n.a. meciul din etapa a 18 de la ACS Sepsi a fost anulat din cauza vremii nefavorabile), 9 victorii, două remize, 6 înfrângeri, golaveraj 38-36, 29 de puncte. Un sezon bunicel pentru gruparea din Arinii Sebeşului într-o serie dominată clar de FC Braşov şi Viitorul Ungheni, probabil formaţiile care se vor califica mai departe în play-off.

JUNIORI B UNIREA ALBA IULIA (antrenor Vasi Ursu, foto 3). 18 partide, 13 victorii, o remiză, 4 înfrângeri, golaveraj 66-15, 40 de puncte. Din păcate, albaiulienii au pierdut cu primele trei clasate, FC Braşov-acasă, Interstar Sibiu şi Gaz Metan-ambele în deplasare, ba mai mult şi-au pus piedică şi în dubla cu ASA Tg. Mureş din care au scos doar un singur punct. Cu al doilea atac al seriei, cu Denis Dup (foto 5) marcator a 28 de goluri din cele 66 înscrise de unirişti, “alb-negri” mai au doar şanse teoretice de a prinde locul 2, un loc care duce la rându-i în play-off.

LPS SEBEŞ (antrenor Doru Oancea, foto 4). 17 partide (n.a. jocul din runda cu numărul 18 de la Sfântu Gheorghe s-a amânat din cauza vremii nefavorabile), 8 victorii, cinci remize, 4 înfrângeri, golaveraj 44-25, 29 de puncte. Dacă vorbim doar despre partidele de la Alba Iulia unde au avut 4-1 la pauză dar au pierdut în final cu 5-4 şi de la Ungheni, după 4-0, s-a terminat…4-4 se poate vorbi despre ghinion în cazul echipei din Arinii Sebeşului. Din retur, probabil că altfel vor sta lucrurile iar Raul Bedelean şi compania vor urca în ierarhie. (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul