La juniori A, ASA Tg. Mureş – Unirea Alba Iulia 1-1! La juniori B, ASA Tg. Mureş – Unirea Alba Iulia 2-0!

Partida, disputată în această după amiază pe terenul 2 al Complexului Transil din Târgu Mureş, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, golul unirist fiind marcat de B. Ştef, iar echipa din Cetatea Marii Uniri a jucat cu R. Baba – Şandru, Oţoiu, Olar, Monescu, Goguţa, Onacă, Vl. Constantin, I. Biro, Nicola, B. Ştef (M. Lazăr, D. Bustan, Maniu, G. Avram, Cuştiuliţă, D. Mîndroc). ” Le mulţumesc acestor copii extraordinari care şi astăzi au demonstrat că merită să poarte tricoul alb-negru al Unirii Alba Iulia. Sunt câţiva care au beneficiat de sanşa de a evolua la acest nivel, mai ales că de la această categorie de vârstă avem nouă jucători care joacă şi la seniori, şi au valorificat la maxim această oportunitate. Din cauza terenurilor grele se pare că aceasta este ultima etapă care s-a jucat în acest an la acest nivel. De exemplu, azi, în prima repriză B. Ştef a driblat portarul a trimis spre paoarta goală dar mingea s-a oprit într-o baltă…” a spus la finalul întâlnirii, Bebe Brumaru. În jocul juniorilor B, albaiulienii, care au ratat un 11 metri în minutul 5 prin portarul Căt. Suciu, au pierdut cu scorul de 2-0 iar echipa aliniată de Vasi Ursu i-a cuprins pe Căt. Suciu – Stan, L. Dan, Scrob, I. Boancă, Negrea, Uţă, An. Oancea, B. Varga, Davidaş, D. Dup. (Dan UDREA)

Acest Articol are 6 comentarii

  1. jojo

    Mereu scuze cind pierzi!cum ii turcu si pistolul!

  2. A

    Felicitri D-ule Brumaru, un rezultat foarte bun pe un teren foarte greu!
    D-ul Ursu mereu urmarit de ghinion are o echipa foarte buna!
    HAI UNIREA !

  3. suporter

    “Jojo” ! Ai scos capul din grota ? Vezi ca ploua ! Mars inapoi !

  4. nicu

    cum plm, nu se exprima bine Brumaru sau e caz penal?
    “avem nouă jucători care joacă şi la seniori”?!? adica vreti sa spuneti, d-le…e, ca fanionul… face gainarii si joaca cu republicani pe fals?!?

  5. Altu

    N-ai înţeles, cred că. Sunt copii născuţi în anul 1996 care pot evolua la grupa lor de vârstă, adică la juniorii A, 1996-1997! Deci pot juca şi la seniori, dacă au valoarea necesară, dar nu în aceiaşi etapă! Când joacă la seniori, nu joacă, în aceiaşi etapă şi la juniori şi viceversa! Ce este aşa de greu de înţeles??? Aşa a fost şi în etapa care tocmai s-a încheiat!

  6. suporter

    Corect si clar raspunsul d-le “Altu”. La Unirea nu se joaca pe fals ! Numai la Sebes se poate ! Lacatus saracu la inceputul campionatului juca sambata la Surianu iar duminica la jun. A…!

Lasă un răspuns