Cupa României-Timişoreana, ediţia 2014-2015! Program etapa a III-a! Pe Cetate, Unirea – FC Miceşti! (VIDEO)

Programul partidelor din cadrul rundei cu numărul III, se joacă pe 15 octombrie de la ora 15.30 pe terenul primelor echipe: Euro Şpring II – CS Ocna Mureş, Viitorul Biia – Şurianu Sebeş, Naţional Rădeşti – CSO Cugir, Progresul Fărău – AFC Pianu 2013, Mureşul Gâmbăş – Energia Săsciori, Hidromecanica Şugag – CIL Blaj, FC Lopadea Nouă – Mureşul Vinţu de Jos, Spicul Bucerdea – Euro Şpring I, AS Pănade – Rapid CFR Teiuş, FC Unirea Alba Iulia – FC Miceşti-derby-ul etapei se va juca pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. (D.U.)

VIDEO
Acest Articol are 13 comentarii

 1. Presimt ca Unirea va trece de Micesti!!

 2. unde presimti in urina ca Unirea va trece de Micesti

 3. trece unirea !

 4. peste 2 ani si voi la desfintare, cat timp noi avem viitor cu juniori astia

 5. normal domn cunoscator ca trece doar e echipa fanion a judetului acum vedem si cum va trece cu brio sau fara:))

 6. ce te multumeste pe tn e cat va lu-a micestiu amenda sau cat a luat nu daca va trece unirea :))))))))))))

 7. trece cu brio unirea cu echipa voastra de mercenari !

 8. pai unirea cu Dascalescu ce performanta sa faca cand el injura copii ca la usa cortului cand el ar trebui sa le explice atunci cand gresesc antrenor de doi bani ce e inpreuna cu inganfatu de Bebe care numai injura si ala tot meciu ei nu vad ca nu au nici o performanta la jiuniori cersetori ca numai tot cer bani

 9. “eu” primul lucru care ar fi bine sa il faci este sa te mai duci pe la scoală sa inveți sa scrii corect! Așa prosti antrenori sunt că au obținut 5 victorii din 5!Cu asta am spus tot! Marș la că…!

 10. se vede ca SUNTETI tarani, sunteti si voi acum marii in gura ca sunteti in liga 4 :)) minim 3-0 va dam TARANILOR

 11. Marcele dute tu la scoala sa inveti cum sa scriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii corect!

 12. Dragă F.R.F. “scrii” este cu doi “ii” nu cu unul ,asa ca marș la căc..! Corect se scrie “du-te”!! Și te gândesti câti agramati termină o Școală!

Lasă un răspuns

Închideți meniul