În meci amical, Olimpia Aiud – Voinţa Beldiu 8-1!

În această după amiază, Olimpia Aiud (Liga a IV-a) a câştigat amicalul, arbitrat de Rrareş Mulea, Clarisa Raluca Gligor şi Ionuţ Maranda, cu Voinţa Beldiu (Liga a V-a, Seria a 2-a) cu scorul de 8-1 (3-1), goluri marcate de Felindean, R. Ţălnar-un nou eurogol, R. Epure, Vali Drăgan 2 şi Ad. Ponoran 3 (foto la minge în echipament roşu, La mulţi ani din partea colegilor, antrenorilor, conducătorilor pentru că astăzi şi-a sărbătorit ziua de naştere!). Rareş Gânscă a mizat pe Hagiu – Tat, Ghirca, Văcariu, Gatea, Căt. Mureşan, Şuşman, R. Ţălnar, Vali Drăgan, Felindean, Ad. Ponoran (Szabo, R. Epure. Şimandi, Sas, Ciubucă). Miercuri, juniorii Olimpiei antrenaţi de Remus Ţălnar, au remizat scor 4-4 cu Sportul Livezile (Liga a V-a, Seria a 2-a) iar echipa aliniată i-a cuprins pe M. Ignat – Mihai Bolog, Ionut Sas, Bogdan Ignat, Andrei Cioca (75’Cristi Bucur), Daniel Mărginean (‘55Cristi Trifan), Daniel Şimandi (65’ George Goarnă), Robert Ionut Miske, Cosmin Bordean, Raul Epure si Tudor Ciubcă (78’Robert Moga). (D.U.)

Acest Articol are 7 comentarii

  1. NELUTU DEMETER

    Multumim pentru promptitudine Dane, LA MULTI ANI “PONO”, sanatate si numai bucurii! Sper sa-ti mai fi ramas goluri si pe duminica, in dificila deplasare de la Galda. Apropo de Galda, LA MULTI ANI si lui ADI BIRK !

  2. Adrian Birk

    Va multumesc mult domnule Demeter iar la “PONO” ii promit ca la pauza poate sa dea cate goluri vrea. Cel mai bun sa castige !!!

  3. pt Nelutu

    Imi e teama ca scorul de duminica sa nu se apropie de rezultatul inregistrat astazi din pacate d-nule!Va fi un meci ffffffoarte greuuu,,nu duficil,,chiar imposibil sa va intoarceti cu un rezultat pozitiv !…Oricum va urez succes si sa veniti cu cat mai putine din deplasarea de la Industria !

  4. NELUTU DEMETER

    Multumesc pentru grija ce ne-o purtati !

  5. Aa

    Bai birk,trebe sa si prinzi echipa sa joci…si după aia sa faci si tu ceva nu sa joci din amintiri…așa ca gura mai mică:))

  6. Aa

    Bai birk,trebe sa si prinzi echipa sa joci…si după aia sa faci si tu ceva nu sa joci din amintiri…așa ca gura mai mică:))da??

  7. leo

    seria a 3 a de ce nu mai dati nimic despre ia ?

Lasă un răspuns