Viitorul Sântimbru va juca la Galtiu! Se reînfiinţează Stejarii Miceşti!

Începând cu sezonul 2012-2013 al Ligii a IV-a, echipa Viitorul Sântimbru intenţionează să dispute partidele de pe terem propriu la noua bază din Galtiu. “Antrenamentele le vom face în continuare la Coşlariu dar jocurile oficale considerate pe teren propiu le vom disputa la noua arenă situată în Galtiu. Lucrările sunt finalizate în mare parte, gazonul arată bine, deci suntem pregătiţi pentru a ne primi oaspeţi” spune Ovidu Hulea, managerul general al sântimbrenilor. Altfel, fostul jucător al Viitorului Sântimbru, Adi Herepean senior (n.a. Rabă), a dezvăluit faptul că a părăsit gruparea din Sântimbru “pentru a reînfiinţa Stejarii Miceşti”. (D.U.)

Acest Articol are 5 comentarii

  1. felicitori adi si succes cu micestiul

  2. sinteti nebuni oameni bunni acest individ raba a mai facut odata echipa in micesti sio lasato dupa 10 etape confunda fotbalu cu jocurile de noroc

  3. Si ce te f..e pe tine grija???

  4. Dacă nu îl duceţi şi pe BODIUŢ la Miceşti nu are rost să faceţi echipă .( În cazul în care mai trăieşte)

  5. Si Bodiut e mare sufletist si lucra pe la Jendari,iar de vrei duminica il intalnesti prin targul de vechituri de langa INCOV unde haleste un mic si-o bere.Traiasca micestenii ca aveau pepeni buni !

Lasă un răspuns

Închideți meniul