Olimpia Aiud (juniori A1)- Unirea Alba Iulia (juniori B) 2-2 (1-0) !

Stadionul Olimpia din Aiud a găzduit, la cererea gruparii Unirea Alba Iulia şi a antrenorului Bebe Brumaru personal, un joc amical intre echipa de juniori a Olimpiei şi Unirea Alba Iulia (juniori B). Au jucat pentru Olimpia Coltor –  Alex Bogdan, Mihai Marian, Bogdan Bucur, Cătălin Crai- Cătălin Şuşman, Daniel Stan, Claudiu Muntean, Daniel Şimandi – Toni Vlad şi Marius Felindean (Adrian Goarnă) în vreme ce Bebe Brumaru a răspuns cu Popa – Rodean, Ionaş, Cioplântă, Monescu, Muntean, D. Iancu, Buda, F. Morar, Oană, Herdea (repriza întâi) respectiv Podar – Olar, Balea, Nanu, Cândea, Goguţă, Miheţ, Cuştiuliţă, Monescu, Vl. Constantin, Nicola mai intrând Scrobotă (repriza a doua). Au marcat Felindean (foto în stânga alături de Toni Vlad) şi Claudiu Muntean respectiv Vl. Constantin şi Monescu. (D.U.)

Acest Articol are 5 comentarii

  1. Cum nu facea si Didu deplasarea la Oradea…..

  2. Merita, este un om pentru care sportul a insemnat insasi viata lui, pacat ca nu a spus ca vrea sa plece, daca-mi spunea ……. era la Oradea.

  3. Multumesc baietilor, care au raspuns la chemarea mea si au venit din vacanta, pe o temperatura de 35 de grade, pentru amicalul juniorii B, ai Unirii Alba Iulia, propus de Bebe Brumaru. Sper ca pana la urma factorii de decizie din judetul nostru, in parteneriat cu oameni de afaceri si firmele de top din judet, sa nu lase FC Unirea la greu.

  4. cine e Didu??

  5. Un suporter al Universitatii Craiova,si omul care se confunda cu istoria Olimpiei.Putini jucatori de azi au viziunea de joc a lui Didu.Si acum linistit ar face fata in liga a 4-a.

Lasă un răspuns

Închideți meniul