Iulian Petrescu…!

Iulian Petrescu (foto) este un jucător, născut în 21 iulie 2000, cu reale calităţi de fundaş central, ambidextru, viteză impresionantă dar şi un atacant care pe final de joc face diferenţa. Având la activ două titluri de campion, unul internaţional la Costa Brava 2011 (Barcelona-Spania şi unul la Cupa Crăciunului Real Deva 2011 şi un loc 3 la Turneul Gheorghe Hagi 2012, el fiind totodată căpitan de echipa la grupa 2000). “Iulian a marcat gol pe final în egalul cu FC Rival Alba Iulia, scor 1-1, în etapa a 18-a din cadrul campionatului juniorilor D, copii născuţi în anul 1999 iar astăzi în etapa a 20-a în cadrul aceluiaşi campionat a înscris 2 goluri pe final in poarta celor de la FC Unirea Alba Iulia (locul 2 în clasament), scor final FC Unirea Alba Iulia-AS Unirea Juniors, 3-3. În acest meci, Unirea Juniors Alba Iulia a jucat cu doi jucători născuţi în 1999, trei născuţi în anul 2000 iar şase sunt născuţi, atentie!, în 2001. Personal, cred că Iulian Petrescu este un jucător complet, de viitor care îşi doreşte să facă performanţă la un  nivel înalt şi am încredere mare în acest talentat jucător” a declarat Sandu Kalanyos, antrenorul celor de la Unirea Juniors. (D.U.)

Acest Articol are 3 comentarii

  1. nu va suparati, am si eu un copilas care joaca fotbal, da nu-i nici la juniors nici la abrud.
    cat costa sa scrieti si despre el, ca de astia ne-ati umplut capu??

  2. Un email pe [email protected] cu datele despre copilasul respectiv si cu performantele lui fotbalistice. Atat costa, dar daca erai mai atent observai mai de mult acest lucru. CEL CU CAT COSTA, SPUS LA MISTO!

  3. viper esti un anonim si desigur ai remuscari f.mari pentru copilul tau non talent.te cunosc si pe tine si pe copilu tau.Peste 8 ani acest copil Petrescu va ajunge fotbalist,iar al copil se va uita la tv la acest sportiv numit IULIAN PETRESCU.

Lasă un răspuns

Închideți meniul