Olimpia Aiud (juniori A1) – Unirea Alba Iulia (juniori B) 1-3 (0-1)!

Partida, disputată în această după amiază pe terenul “olimpicilor” din Aiud şi arbitrată foarte bine de aiudenii Cosmin Giorgiu, Andreea Ailoaie şi Horea Tătar, s-a terminat cu victoria formaţiei pregătită de Bebe Brumaru, albaiulienii câştigând cu scorul de 3-1 (1-0) prin golurile marcate de Costantea, Rahovean şi M. Bota respectiv Marian din penalty. Olimpia (foto dreapta jos) a mizat pe Bota – Stan, Bogdan, B. Ignat, Goarnă, Şimandi, Marian, Coltor, Epure, Felindean, Cl. Muntean (Fleşer, Trifan, Bic, Truţă, Bucur, M. Ignat) în vreme ce uniriştii (foto stânga sus) au răspuns cu Popa – Morar, Costantea, Rus, Matei, Scheau, Ioani, Buda, Fulea, Lasconi, Maxim (prima repriză) şi Podar – Stoica, Balea, Nanu, Bendea, Rodean, Muntean, M. Bota, Selagea, Boamfă, Rahoveanu plus Scrobote (repriza secundă). “Jocul ne-a demonstrat că suntem pe un drum ascendent şi se vede munca depusă de noi în ultima lună. Ţin să mulţumesc în mod special, în numele meu şi al copiilor, preşedintelui Olimpiei Aiud (n.a. Neluţu Demeter) pentru modul profesionist în care s-a ocupat de organizarea acestei partide. Terenul a fost curăţat de zăpadă, trasat, ba mai mult la final jucătorii au făcut duş cu apă caldă la sala de sport din Aiud, asta din cauza faptului că la arena Olimpia s-a spart o conductă iar în aceste condiţii nu am fi beneficiat de apă caldă. Cât despre Marius Felindean, ce să spun? Am vorbit şi astăzi cu el şi cu mama lui şi ambii au promis că din vară jucătorul ar dori să vină la Alba Iulia, singurul motiv pentru care mutarea nu s-a efectuat în această iarnă fiind legat de situaţia şcolară, cu tot ceea ce implică un transfer de la o şcoală la alta la mijlocul unui an şcolar” a declarat antrenorul juniorilor B ai Unirii Alba Iulia. Altfel, echipele de juniori A respectiv B ale grupării din Cetatea Marii Uniri, ambele calificate în play-off-ul Campionatului Naţional, vor susţine câte trei partide în cursul săptămânii viitoare, duminică (19 februarie) cu Universitatea Cluj (juniori A şi B), joi (23 februarie) cu CFR Cluj (juniori A şi B) respectiv duminică (26 februarie) cu Şcoala de Fotbal Ardealul (juniori A şi B), toate jocurile urmând a avea loc în municipiul situat pe malul Someşului.

Dan UDREA

Acest Articol are 2 comentarii

  1. SPORTUL LIVEZILE

    Nelutu Demeter este un exemplu de urmat, un om care va duce Olimpia peste linie, un conducator excelent.Ne vedem duminica la amical.

  2. NELUTU DEMETER

    Buna prieteni, multumsc domnului Brumaru pentru cuvintele frumoase, deasemenea si lui Horatiu pentru comentariu. A fost un meci frumos pe OLIMPIA,
    care ne arata va fotbalul are viitor in judetul nostru. Pentru aiudeni… si nu numai, sambata de la 11, tot pe “OLIMPIA” Metalul – Decebal Cricau, iar duminica OLIMPIA AIUD – SPORTUL LIVEZILE. Sper sa fie doua meciuri frumoase, iar pentru jucatorii si antrenorii celor patru combatante, un antrenament bun. SUCCES TUTUROR !

Lasă un răspuns