Unirea Juniors s-a impus la Deva!

Peste 300 de jucători de la 40 de echipe din judeţele Sibiu, Braşov, Alba, Caraş-Severin şi Hunedoara au participat, la Deva la ediţia a V-a a “Cupei Crăciunului Realsport”. Competiţia a avut loc pe terenurile sintetice, acoperite cu balon presostatic de la Baza Sportivă “Real Sport” din Deva, la patru categorii de vârstă, respectiv jucători născuţi în anii 2000, 2001, 2002 şi 2003. Organizatorii au oferit premii constând în diplome, cupe şi medalii pentru cei mai buni, precum şi cadouri, constând în dulciuri, pentru toţi jucătorii. Judeţul Alba a fost reprezentat în competiţie de Unirea Juniors Alba Iulia, Viitorul Abrud, Unirea Alba Iulia şi Rival Alba Iulia. La categoria de vârstă 2001 au fost înscrise 9 echipe împărţite în două grupe, în cele din urmă turneul fiind câştigat de Unirea Juniors Alba Iulia. Rezultatele formaţiei pregătite de Alexandru Kalanyos au fost următoarele: *9-0 cu Primavera Deva (goluri Crăciun 5, Roşu 2, Coman şi Mărginean); *4-1 cu Simeria Deva (goluri Crăciun 2, Roşu şi Coman); 2-2 cu Şcoala de fotbal “Marius Baciu” 2 (goluri Steau şi Mărginean); *4-0 cu FC Hunedoara (goluri Steau – 2, Coman şi Mărginean). În finala mare, Unirea Juniors – Şcoala de fotbal “Marius Baciu” 4-1 (3-1), toate cele 4 reuşite find semnate de Andrei Mărginean. Lotul formaţiei din Cetatea Marii Uniri (foto) a fost compus din Ovidiu Lazăr (desemnat cel mai bun portar al întrecerii şi în 2011, la fel ca şi anul trecut), Andrei Bogdan, Erik Şoos, Iulian Petrescu, Raul Steau (cpt), Andrei Roşu, Andrei Crăciun, Ovidiu Coman, Avram David, Andrei Mărginean şi Raul Bârlog. Unirea Juniors a primit trofeul cuvenit campionilor, medalii pentru locul 1, diplomă şi trofeu  pentru cel mai bun portar (Ovidiu Lazăr), dulciuri. “În finală s-au duelat cele mai bune echipe ale turneului, Unirea Juniors luându-şi revanşa faţă de anul trecut când am pierdut locul întâi. Ţin să felicit întreaga echipă cu menţiuni pentru Raul Steau, Andrei Mărginean, Andrei Crăciun, Iulian Petrescu şi Ovidiu Lăzăr. Anul aceste este al treilea loc întâi cu generaţia 2001, după Cupa Speranţelor în luna august şi Cupa Costa Brava din Spania în octombrie“, a declarat Alexandru Kalanyos. La categoria de vârstă 2000, Unirea Juniors a susţinut finala mică cu FCM Reşiţa, pierdută cu 0-3 (locul 4 din 8 echipe, Rival Alba Iulia – locul 5 cu rezultatele: RIVAL ALBA IULIA – UNIREA JUNIORS ALBA IULIA 4 – 3 au marcat Bogdan Rus 2, Erik Szabo şi Petre Stan; RIVAL ALBA IULIA – PRIMAVERA DEVA 0 – 1; RIVAL ALBA IULIA – LPS TG. MUREŞ 1 – 3 A marcat Erik Szabo; RIVAL ALBA IULIA – JIUL PETROŞANI 0 – 0, JIUL fiind finalista competiţiei, antrenor fostul stelist Damian Militaru,  iar la categoria de vârstă 2001 FC Unirea Alba Iulia s-a clasat pe poziţia a 8-a. La grupa 2003, Rival Alba Iulia a obţinut rezultatele: RIVAL ALBA IULIA – UNIREA JUNIORS ALBA IULIA 2 – 1 A marcat: Denis Grigor 2; RIVAL ALBA IULIA – LPS SEBEŞ 0 – 4; RIVAL ALBA IULIA – REAL SPORT DEVA 2 – 2
A marcat : Denis Grigor 2; RIVAL ALBA IULIA – PRIMAVERA DEVA 4 – 0 Au marcat: Alex Mutu 2, Denis Grigor si Radu Manciulea (D.U.)

Acest Articol are 8 comentarii

 1. STIMATE D-NULE UDREA
  RIVAL ALBA IULIA LA GRUPA 2000 S-A CLASAT PE LOCUL 5 SI A AVUT CEA MAI GREA SERIE, CLASANDU-SE PE LOCUL 3 IN GRUPA CEA MAI PUTERNICA, DREPT DOVADA FIIND SI SCORUL DE 9-3 CU OCUPANTA LOCULUI 3 DIN CEALALTA GRUPA, PRIMAVERA DEVA, principalii marcatori fiind Sergiu Daniel 4 goluri si Sergiu Curta 3 goluri.

 2. RIVAL ALBA IULIA GRUPA 2002 LOCUL 5, REZULTATE:
  RIVAL ALBA IULIA – UNIREA JUNIORS ALBA IULIA 4 – 3
  Au marcat: Bogdan Rus 2, Erik Szabo si Petre Stan
  RIVAL ALBA IULIA – PRIMAVERA DEVA 0 – 1
  RIVAL ALBA IULIA – LPS TG. MURES 1 – 3
  A marcat Erik Szabo
  RIVAL ALBA IULIA – JIUL PETROSANI 0 – 0, JIUL, finalista competitiei, antrenata de fostul stelist Damian Militaru.

 3. RIVAL ALBA IULIA GRUPA 2003 LOCUL 5, REZULTATE:
  RIVAL ALBA IULIA – UNIREA JUNIORS ALBA IULIA 2 – 1
  A marcat: Denis Grigor 2
  RIVAL ALBA IULIA – LPS SEBES 0 – 4
  RIVAL ALBA IULIA – REAL SPORT DEVA 2 – 2
  A marcat : Denis Grigor 2
  RIVAL ALBA IULIA – PRIMAVERA DEVA 4 – 0
  Au marcat: Alex Mutu 2, Denis Grigor si Radu Manciulea

 4. Pt Rival
  Nu știți ca Udrea e prieten cu Sandu Kolonios si Pocol sunt sponsori la Albasport plătesc, normal ca nu scriu si de alte echipe din județ…

 5. Am auzit ca plătesc si albitri pe la competiti ca sa se laude prin ziare ,cel mai bun antrenor de copii si juniori din jud este Luca de la Rival, a crescut foarte mulți copii de valoare si nu vb de el

 6. Pt. EU! Am mai spus acest lucru si repet inca odata! Oricine trimite orice despre orice echipa va apare pe site-ul asta! Si apropos de chestia cu sponsorizarea, sa sti ca te afli intr-o mare, mare eroare! Cu stima!

 7. FELICITARI ;;EU;; pentru faptu ca esti liber sa ti expui valoarea de campion in turneele din tara si strainatate.EU PROF.KALANYOS in calitate de cel mai bun antrenor din istoria judetului Alba i ti recomand sa intrii pe Google sa ti scrii numele tau si sa vezi cit esti de anonim.

 8. Vanatori de recompense!Pai mergi la competitii cu jucatori de la alte cluburi!!!De ce!?Castiga cu jucatorii tai pe care i-ai antrenat,si sa te lauzi cu ai tai,cu echipa ta,ca pana la urma totul este un fas,scuze dar asa este.

Lasă un răspuns

Închideți meniul