“Olimpicii” au câştigat ultimul meci pe 2011! (GALERIE FOTO)

Răspunzând invitaţiei adresată de către subsemnatul, cu câteva mici excepţii motivate de altfel, componenţii lotului de fotbal seniori ai clubului OLIMPIA AIUD, în speţă “TAVI” OCTAVIAN  LAZEA – căpitanul echipei, ALEX HAGIU şi RADU POPA – portari,  HETEA “LUCA” LUCIAN – “veteranul” nostru alături de MARIUS FELINDEAN – “mezinul” echipei şi colegii VIO ALIN GILEA, MIRCEA GROZA, COSMIN “MATA” MĂTĂRÂNGĂ, CLAUDIU  GATEA, FLORIN GHIRCA, MIHAI  MARIAN, RADU BĂLĂN, MIRCEA COLTOR, DANIEL GROZA, DARIUS SASU, au fost prezenţi, sâmbătă seara, de la ora 18,30, la restaurantul MALIV din AIUD, pentru a susţine ultima “reprezentaţie” din anul 2011 care i-a avut ca protagonişti. Nu putea lipsi la “ultimul meci” al anului, domnul profesor CRISTI BIRO – antrenorul acestora. Sponsorul SC PREBET AIUD SA, a fost reprezentat de dl. MIRCEA D. SILAGHI – director general şi fiul dânsului, “MIRCI” D.  SILAGHI -jr. un “prieten vechi” al clubului OLIMPIA AIUD şi MARIUS “GRASU” MILĂŞAN, achiziţie nouă, “transferat” de la METALUL. Din partea CS OLIMPIA AIUD au fost prezenti IOAN TIMARI, BUTNARU “PITI” GHEORGHE, SASU NICOLAE, NELUŢU DEMETER şi câţiva prieteni apropiati, care lucreaza pentru ECHIPĂ respectiv  OVIDIU “DIDU” MARIAN – administratorul bazei sportive, MIRCEA ROŞIAN – conducator auto, IOAN “NELU” FUFEZAN – garderobier şi “MITICĂ” BALOGH – maseur. Terminand prezentările, vreau să spun că am petrecut o seară frumoasă, cu “bucate alese” şi băuturi de tot felul, chiar şi…sucuri, cafea!, într-o atmosferă deosebită, încălzită de formaţia vocal instrumentală MELODIS din AIUD, condusă de MARIUS MOGA. Dorim să mulţumim pe această cale şi personalului restaurantului MALIV, care ne-au trecut cu vederea “micile excese”. De asemenea, am primit o vizită neaşteptată din partea d-lui “pippo dinamovistul”, cel care a dorit să cinstească ECHIPA cu o ladă de bere, fapt pentru care dorim să-i transmitem mulţumiri şi îl aşteptăm oricând alături de noi. Seara s-a încheiat târziu… după miezul nopţii!!! Doresc să mulţumesc băieţilor, antrenorului, pentru activitatea depusă în turul campionatului, asta cu toate că locul ocupat nu ne multumeşte dar aşteptăm cu încredere returul pentru a încerca să facem mai mult pentru culorile OLIMPIEI din AIUD. Mulţumesc şi băieţilor care nu au putut participa, CRISTI BRADEA, CSABA KERTESZ, GHEORGHE MUNTEAN, TON IOAN,  RADU BOGDAN si VLAD ANTON, precum si domnului MIHAI CĂPÂLNAĂ– “doctorul” echipei. LA MULTI ANI BAIEŢI ! şi SĂRBĂTORI FERICITE ! (Neluţu DEMETER-AIUD)

GALERIE FOTO


Acest Articol are 22 comentarii

 1. Multumesc Domnule Demeter,voi fi oricand alaturi de echipa dvs. si ma anunt de pe acum pt retur la meciurile de acasa,baietii au o lada de bere din partea mea.Sarbatori fericite tuturor!P.S:multumesc pt invitatia facuta vineri.

 2. Bah, te-ai mai lasat si fotografiat, sa te vada lumea! Bravo, prostovane! FOX 40 te asteapta! :))

 3. Lazile de bere le dai din baremul de arbitraj, nu? Sau din salariul de pompier? :))

 4. Ce face omu’, si maimuta! Apropo de poza in tricouri de joc 😛

 5. OLIMIPA AIUD, echipa de traditie a judetului, o conducere exceptionala cu Nelutu Demeter la timona, un antrenor peste nivel. ,,Olimpia stadion” datorita unor oameni deosebiti incepand de la domnul director si pana la Didu este si ,,casa” noastra.
  SARBATORI FERICITE!

 6. Din ce salar vreau eu ma fraieroiule,ca eu muncesc pt banii aia nu mata!Ai avea ceva impotriva sa-mi sugi p..a?

 7. Iata dragi iubitori ai fotbalului cum arata arbitrul din Aiud: da lazi de bere la Olimpia, sufla in FOX 40 si vb prostii pe net! Mai departe judecati dvs.
  Referitor la intrebare, cand se fereste ma-ta mai discutam 😛

 8. pippo(sau pipi) stelistul cred ca nu e treaba ce face omul in timpul liber!multumim pentru atmosfera Domnule DEMETER!Hai OLIMPIA!!!

 9. Imi pare rau ca initiativa mea de a mediatiza acest eveniment, da nastere la polemici si vorbe urate. Va rog sa incetati, nu cred ca vorbele schimbate intre voi prin intermediul acestor comentarii, va reprezinta, mersi.

 10. El o inceput, cu FOX 40-ul lui!
  Imi cer scuze, d-le Nelutu, Sarbatori Fericite dvs si echipei dvs!
  Sarbatori fericite si tie, dinamovistule!

 11. Ok hai sa lasam rautatile deoparte,sarbatori fericite tuturor.

 12. DNA vezi ca la astia nu miroase a bine si la unele meciuri unde umbla cu mata-n sac usor pot fi prinsi betoanele !

 13. Care-i arbitru ala,,de se linge cu olimpicii,,ca sa-l stim si noi sodisti ori blajenii mei ca Olimpicii pe astia viseaza sa-i bage ,,la racoare,,si ei sa se salveze.D-le Corpo i-a masuri impotriva fluierasului si vezi de delegari corecte caci Lucian Dan e din Aiud si oare cu cine tine !!!!!

 14. D=le Corpodean i-a baga pe D-l Costin pe la meciurile Olimpiei ca=i om corect si ,,de unde nu-i foc nu iese fum,,cu arbitrii de-ai casei….!

 15. Eu nu ma ling cu olimpicii,eu as linge-o pe mata.Daca vrei sa ma cunosti hai sa ne intalnim si facem cunostinta.Si daca ziceai de masuri impotriva mea iau eu masura:nu mai le dau la Olimpia o lada de bere ,le dau 2 lazi iar la meciurile cu soda si cu blaju le dau si o prima.

 16. ce tot avetzi ku PIPPO mha !!! vedeti-va si voi de treaba voastra numai va ascundetzi dupa un nume si incepeti si voi sa vorbitzi si voi nu aveti habar de viata noastra !!! las sa dea 3 lazi de bere care ii problema voastra :)) ca nu inteleg … cumpara kumva din banii vostri ?=))

 17. Din respect pt Santimbru,la primul meci cand voi fi delegat acolo,le voi lasa lor baremul de arbitraj,pt ca eu nu ma duc pt bani la arbitraj,ci din pasiune.Si la Bucerdea am facut la fel,le-am lasat baremul sa puna un geam la cabina arbitrilor.

 18. Gest frumos facut de Pippo , nu tremura dupa barem ca altii…

 19. Dracu crede jigodiile dimanoviste ba arbitre de 2 bani ce te lauda doar aia ce-i ajutii…..Ce ai cautat acolo compomisule…?

Lasă un răspuns

Închideți meniul