Cupa “Moş Crăciun Europa” la minifotbal!

Cupa “Moş Crăciun Europa” la minifotbal va fi organizată, pe cele două terenuri sintetice ale bazei sportive “Europa” de la Drâmbar (lângă Alba Iulia), în data de 17 decembrie (n.a. sâmbăta viitoare), pentru toţi copiii cu vârste între 6 şi 10 ani. Micuţii jucători vor găsi sub bradul de Crăciun diplome şi cadouri (dulciuri) iar echipele ce vor ocupa primele locuri vor fi recompensate cu materiale sportive. Înscrierile pot fi efectuate telefonic la numărul 0753/ 316178 (prof. Neluţu Popa) până joi, 15 decembrie. Un cadou mai mult decât frumos pentru copiii-fotbalişti în luna decembrie, o luna a codourilor şi surprizelor plăcute! (D.U.)

Acest Articol are 3 comentarii

  1. Suna bine competitia 🙂

  2. FELICITARI pentru initiativa!Ar trebui sa se gandeasca cat mai multi la actiuni de acest fel pentru a aduce copii la sport.Copii vor fi incantati si bucurosi.

  3. A fost foarte frumos, copiii au jucat fotbal, si-au facut prieteni noi, s-au distrat, iar Mosul a avut cadouri pentru fiecare copil participant, toata lumea a fost supermultumita! Toata stima pentru familia ce patroneaza “Europa”, Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurie pentru Doamna Crinela si Domnul Eugen!
    Multumim pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri!

Lasă un răspuns

Închideți meniul