Banchet de sfârşit de an pentru Sportul Sebeş!

Sâmbătă seară, cu începere de la ora 19.00, la motelul Dacia din Sebeş a avut loc banchetul de final de an al echipei Sportul Sebeş (antrenor Dan Comşa), nou promovata clasându-se pe un excelent loc 3 la finalul turului actualei ediţii de campionat a Ligii a IV-a. Din partea sponsorului, Coma Construct, au participat Nelu si Cosmin Cosma, tată şi fiu, patronii firmei iar la masa conducerii s-au făcut (se putea altfel?) analize, comentarii, s-a creionat strategia pentru retur cu privire la achiziţii, cantonament şi program de pregatire. Jucătorii s-au distrat, au cântat, s-au simţit bine, ca într-o adevărată familie, au pozat în echipamentul de joc, nu pentru un eventual calendar, ca altii, ci doar pentru ei! “I-am felicitat pentru parcursul foarte bun din tur, pentru disciplina şi daruirea de care au dat dovada. Sunt mândru, o afirm încă o dată, ca fac parte din acest colectiv, că am ocazia să lucrez cu ei din postura de antrenor şi nu cea anterioară, de oficial (delegat), sunt mândru de rezultatele obţinute împreună şi nu mi-aş fi dorit un altfel de debut ca tehnician. Mulţumim din nou sponsorilor care ne-au fost alături până acum şi sperăm ca, prin rezultatele obţinute, să fi atras atenţia şi altor firme şi oameni potenţi financiar care să ne sprijine, după posibilitîţile dânşilor. În vacanţa de iarnă vom participa, împreună, la Cupa Sărbătorilor, competiţie care va începe săptămâna viitoare, la sala de sport din Lancrăm, după care fiecare va primi un program de menţinere pe timpul vacanţei” a declarat Dan Comşa. Reunirea lotului va avea loc în 16 ianuarie 2012. „Suntem conştienţi că ne aşteaptă un retur în care ne va fi mult mai greu decât în tur, va trebui să muncim mai mult şi mai bine decât până acum, să ramanem modeşti, cu picioarele pe pământ şi…să jucăm fotbal! Mai bine decât adversarii, la fiecare meci. Profit de ocazie şi spun în numele echipei Sportul Sebeş, o vacanţă placută şi Sărbători Fericite tuturor – adversari, spectatori, oficiali, arbitri – şi un an nou 2012 mai bun şi plin de bucurii!” a concluzionat antrenorul Sportului Sebeş.

Dan UDREA

Acest Articol are 7 comentarii

 1. locul 3, d-l Udrea, va rog corectati!

 2. FELICITARI SPORTUL SEBES pentru turul de exceptie realizat !!!Felicitari COMA CONSTRUCT, domnilor Nelu si Cosmin pentru implicarea in sustinerea ECHIPEI, atunci cand a fost greu, veti vedea ca, acum la bine vor mai dori si altii – firme si persoane, consiliul local – sa-si asocieze numele cu SPORTUL SEBES.
  Cum este si normal felicitarile cele mai calduroase le merita jucatorii si antrenorul Dan Comsa.
  SARBATORI FERICITE SPORTUL SEBES !!!

 3. FELICITARY SPORTUL SEBES !!! SI sarbatori FERICITE echipei si in special lui DAN COMSA !!!

 4. La fel ca de fiecare data, domnul Comsa D. un om deosebit, simplu, cu educatie si mult bun simt, sunt calitati care ne lipsesc atatora, celor ca ne desfasuram activitatea in acest domeniu conducatori, jucatori, arbitrii, observatori si asa mai departe, in prag de sarbatori va doresc dumneavoastra si celor care isi desfasoara activitatea in acest domeniu “Sarbatori fericite” si in anul care vine… iarta…zambeste… exprima-te… relaxeaza-te…accepta un compliment…asculta-ti prietenii… fii intelegator cu tine si cu altii…uita-te la un album cu poze… aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur… spune-le adversarilor cat de mult ii respecti… citeste o carte buna…alege-ti o stea pe cer… renunta la ce nu-ti place… indeplineste-ti promisiunile… spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini… respira profund… RESPECTA!

 5. Multumim echipei Olimpia Aiud si in special domnului Demeter pentru gandurile bune si aprecierile vizavi de echipa noastra,speram ca returul sa fie mai bun pentru ei si sa urce in clasament acolo unde este si locul lor.Referitor la sponsori nu Coma Construct este sponosorul echipe noastre decat intr-o masura foarte foarte mica.

 6. Felicitari echipei din Sebes pentru un parcurs excelent.Desi suntem fani EUROPA , va felicitam pentru evolutia avuta.OLIMPIA domnului Demeter va fi salvata cu asa conducator.

 7. RECTIFICARE: Imi cer scuze, vis a vis de ceilalti sponsori pe care nu i-am mentionat pentru SPORTUL,
  nu a fost cu intentie. FELICITARI TUTUROR !!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul