Dorit insistent de Unirea, Felindean le-a marcat 4 goluri! (FOTO-VIDEO)

Fost component al selecţionatei judeţene Under 16, în prezent legitimat la Olimpia Aiud, atacantul Marius Felindean (n.a născut în 1995) este dorit insistent de divizionara secundă, gruparea din Cetatea Marii Uniri fiind interesată de altfel de mai multă vreme de serviciile fotbalistului care ar putea participa la antrenamentele uniriştilor chiar din cursul săptămânii viitoare. Astăzi în amicalul de la Aiud, dintre formaţiile de juniori ale Olimpiei şi UniriiAlba Iulia (grupa juniorilor B pregătiţi de Bebe Brumaru), Marius Felindean a marcat patru din cele şapte goluri ale gazdelor (celelalte trei fiind marcate de Vlad Anton un alt puştan de viitor al Olimpiei!), scor final 7-6! Au jucat următorii: Olimpia Aiud (foto în negru, antrenor principal Nicolae Sasu, secund Dumitru Balogh): Fleşer – Bic, Dochiţa, Alexandru Bogdan, Crai, Trifan, Stan, Mihai Marian, Epure, Anton, Felindean (Bota, Şimandi, Ignat, Maxa, Goarnă, Luca, Gâlea, Buta, Bucur); FC Unirea Alba Iulia (foto în alb, antrenor Bebe Brumaru): Popa – Morar, Costantea, Rus, Buda, Tamaş, Ioani, Scheau, Maxim, Rahoveanu, Lasconi (Podar, Stoica, Şandru, Dat, Bendea, Muntean, Bota, Nicola, Boamfă, Heldea, Matei, Scrobotă).

Dan UDREA

FOTO


VIDEOAcest Articol are 6 comentarii

  1. Fortza Olimpia :D…~!!!

  2. In meciul revansa disputat ieri pe stadionul OLIMPIA din Aiud, juniorii lui Nicolae Sasu si-au luat o binemeritata revansa asupra uniristilor lui Bebe Brumaru. Scorul final a fost 7-6, in favoarea juniorilor OLIMPIEI din Aiud.Golurile au fost marcate pentru “olimpici” de Marius Felindean (4) si Vlad Anton (3).Daca primul reprezinta deja o certitudine, evoluand in ultimii doi ani constant in echipa de seniori a OLIMPIEI, cel de-al doilea marcator este un atacant cu calitati asemanatoare, depinzand doar de el saltul la prima echipa.Ar mai fi de spus ca, FELINDEAN a jucat doar in primele 60 de minute, timp care ia fost de ajuns sa puncteze de 4 ori si sa paseze decisiv la golul 5. Cu 8 minute inainte de final, scorul a fost de 7-3, in ultimele minute aiudeni folsind intrg lotul de jucatori. Multumim d-lui Bebe Brumaru pentru cele doua jocuri, si suntem onorati sa raspundem la orice propunere de amical pentru viitor. Ar fi laudat si munca d-lui Nicolae Sasu, care, in cei peste 30 de ani de “olimpism” ca jucator, antrenor si conducator a ajutat la pastrarea “spiritului” OLIMPIEI din Aiud de-a lungul timpului.Este foarte posibil ca de saptamana viitoare, Marius Felindean sa participe la antrenamentele echipei fanion a judetului. Noi ii dorim mult succes.

  3. Frumos zis, dom Nelutu!

  4. Foarte bine jucat nuu si tot asa sa jucam de akm inainte si ajungem undeva departe si lui Felindean mult noroc inainte la fotbal si sa ne arate ce poate si asa vom fi si noi peste cativa ani .muult noroc

  5. Respecte pentru clubul din Aiudul de Sus, va salutam domnule presedinte, intradevar Nicu Sasu este un simbol al acestui club ( felicitari nea Nicule si jos palaria pentru ceea ce ati facut de atatia si atatia ani la Olimpia).Amintim inca o data ca si Marius Caluser a avut o contributie in formarea acestor copiii si este mare pacat ca a renuntat la munca frumos inceputa….( nu ne putem da cu pararea in incetarea activitatii )Mult succes in derby-ul aiudean de duminica domnule Demeter si respecte din zona cu ,,ciresi”.
    Iar despre acest talent numit FELINDEAN sa ajute Domnul sa il vedem la o formatie de top.

  6. ms molt marian gabriel , SPORTUL LIVEZILE

Lasă un răspuns

Închideți meniul