Juniorii Unirii au pierdut în Arinii Sebeşului!

Etapa a 9-a din Seria a 5-a din cadrul Campionatelor Naţionale de juniori a programat, duminică, în “Arini” derby-ul judeţean dintre LPS Sebeş şi FC Unirea Alba Iulia, ambele meciuri fiind câştigate de amfitrioni. A fost o dublă încărcată de nervi, tensiune şi evenimente, cu 6 eliminări (câte trei din fiecare tabără, 4 la disputa juniorilor mari, între care şi internaţionalul Schuller de la “alb-negri”). Dar iată rezultatele înregistrate: *juniori A, LPS Sebeş (antrenor Daniel Popa) – FC Unirea Alba Iulia (antrenor Vasile Ursu) 2-0 (1-0). Formaţia albaiuliană se situează pe locul al treilea (22 puncte), cu 5 victorii, două remize şi două eşecuri; *juniori B, LPS Sebeş (antrenor Emil Ţimpea) – FC Unirea (antrenor Bebe Brumaru) 2-1 (1-0), pentru unirişti a înscris Lasconi, care au suferit prima înfrângere stagională dar rămân în continuare lideri, cu 6 victorii şi 2 egaluri (26 puncte), în vreme ce LPS Sebeş se clasează pe treapta a treia a podiumului, cu 22 puncte (5 victorii, două egaluri şi două înfrângeri). În penultima rundă a turului, duminică 6 noiembrie, FC Unirea va evolua acasă cu FC Interstar Sibiu, iar LPS Sebeş în deplasare cu CSM Varosi Sport Klub Csik Szereda Miercurea Ciuc (de la orele 12.00 şi respectiv 14.00).

Dan UDREA

Acest Articol are 4 comentarii

  1. Bv LPS si domnului Dancila

  2. Si in ziarul Unirea si aici, o lipsa crasa de respect pentru echipele din Sebes. Daca Sebesul bate Unirea, trebuie sa ne spuneti doar cine a marcat de la “uniristii” vostri dragi si scumpi? Copii Sebesului nu merita sa le publicati numele? Sau ne intoarcem la vremurile de demult, cand tot judetul trebuia sa se inchine la asa zisa echipa fanion, unica si irepetabila, la care toti trebuiau sa le cedeze punctele vrand-nevrand? Nu-i mai tamaiati atata, ajunga-va!

  3. Pentru Lepese! Din pacate, nimeni din anturajul juniorilor A respectiv B de la LPS Sebes nu a raspuns la telefon pentru a afla numele marcatorilor. Aveam si echipa celor de la Unirea, atat la A cat si la B, dar nu am postat-o. Tot din LIPSA DE RESPECT! Daca sti numele marcatorilor de la LPS, trimite un mail si rezolvam cazul Merci!

  4. are dreptate Lepese 😉 tot pe unirea pupati in … si la juniori C si D ziceti si de alte echipe precum ocna , performanta , rival numai de unirea ziceti

Lasă un răspuns

Închideți meniul