Europa – Dalia 2-1 (0-1)! Teiuş – Sântimbru 0-2 (0-1)!

Joi seară la Drâmbar s-a disputat  jocul de verificare dintre Europa Alba Iulia şi Dalia Sport Daia Română, câştigat de elevii lui Mihai Manea cu scorul de 2-1, ambele reuşite i-au aparţinut lui Alex Popa (foto, ex CS Zlatna), după ce la pauză trupa pregătită de antrenorul-jucător Paul Ciucă a condus cu 1-0. Europa i-a folosit pe Cotoară – Sg. Oara, H. Marian, Andreica, Circov – M. Bratu, Hârciagă, Al. Miclea, Bălaş – I. Cristea, Haiduc (Vozar, Ov. Munteanu, Alex Popa, Vezan, Rada, Apetri, Trifa şi Goangă) iar Paul Ciucă (n.a. antrenorul-jucător mulţumeşte Primăriei Daia Română, primar Visarion Hăprian, pentru sprijinul acordat) i-a trimis în teren pe Ştef – Stoia, Achim, Zaharia, Scheau, Găldean, P. Ciucă, P. Medrea, Mihalache, Ghiorghiu, Bişboacă (Groza, Gh, Cibu, D. Groza). Se remarcă prezenţa în formaţia lui Manea a ex-uniriştilor Bălaş şi Vezan, Hârciagă (ex FC Cisnădie), Alex Popa (ex CS Zlatna), Trifa respectiv Goangă (ultimii doi de la Rapid CFR Teiuş). Duminică, “europenii” au programat un nou amical, tot la baza sportivă de la Drâmbar cu începere de la ora 10.00, cu Decebal Cricău din Liga a 5-a, Seria a 2-a iar Dalia va evolua, în Arinii Sebeşului de la ora 18.30, în compania Sportului Sebeş. Într-ul alt amical care a avut loc aseară, Viitorul Sântimbru a câştigat la Teiuş cu scorul de 2-0 (1-0), goluri David (30) şi Antal (70), meciul cu Rapid CFR. Gazdele au mizat pe Costea – R. Domşa, Nagy, Popa, Dâscă, Mărginean, C. Crişan, Gânţa, Puia, Rancea, D. Crişan (Lazăr) în timp ce Fane Fogoroşi a răspuns cu Conţiu – Ad. Herepean sen., E. Hălălae, Cătălina, Şerbu, Aldeam Ruscă, Ad. Seliuc, Creţiu, Dumbra, David (Trif, Bălţatu, Dumitrsecu, Herepean jr. Bratima şi C. Hălălae-accidentaţi nu au jucat). Duminică, ora 10.30, Viitorul va juca pe teren propriu cu Recolta Galda de Jos.

Dan UDREA

Acest Articol are 4 comentarii

  1. Bravo tuturor care joaca meciuri amicale……dar unii parca mai hiberneaza……!!!!

  2. Forza decebal cricau sunteti valorasa cu fotbalesti tineri si pe darius un meneger tanar care se pricepe foarte bine la fotbal si sper ca in scurt timp sa il vada vreo echipa din ligile superioare si sa il iei la echipa ca e pacat ca un baiat ca darius sa stea in ligile inferioare ca este un bun meneger de echipa la fel si antrenorul echipei este un om serios si cred ca echipa decebal cricau este singura echipa echipa din liga a-5-a care are un antrenor cu licenta A SPER CA SI DOMNUL ANTRENOR SA IK VADA O ECHIPA DIN LIGILE SUPERIOARE VA DORESC BAFTA INTREGI ECHIPEI INN NOUL SEZON

  3. Pt Dani! dc. vorbesti la suberlativ la adresa unui necunosccut? cine este darius? eu cred ca tu cel care ai scris esti chiar darius!!!!!!! dar din pacate el nu stie sa scrie asa elevat ca tine!!!

  4. mai corecteaza-te la gramatica!!! in rest doar de bine!!! hai pa

Lasă un răspuns

Închideți meniul