Liga a 4-a începe pe 20-21 august! Liga a 5-a pe 3-4 septembrie! (VIDEO)

Prezent la inaugurarea terenului sintetic de la Baia de Arieş chiar în ziua în care băieşenii au serbat zilele oraşului, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba a ţinut să facă unele precizări vizavi de startul noii ediţii de campionat în Liga a 4-a respectiv a 5-a precum şi despre eventuala numire în funcţia de preşedinte al divizionarei secunde FC Unirea Alba Iulia (VIDEO). Astfel, Sorin Corpodean a afirmat că startul în campionatul 2011-2012 al Ligii a 4-a va avea loc în 20-21 august iar Liga a 5-a va pleca la drum, cel mai probabil, pe 3-4 septembrie.

Dan UDREA, video Nicu PĂŢAN

Acest Articol are 2 comentarii

  1. Am mai multi prieteni ordeni si fiind suporter al MURESULUI AGRAS OARDA am tras cu urechea afland ca-n proportie de 99 % la Oarda se vor trage obloanele…fiindca factorii de decizie ai Primariei Mun.Alba Iulia ,,doar din gura ajuta echipa de fotbal ori intervine cu rugaminti la Agras pentru ca activitatea fotbalistica sa continue in Oarda ! Pasivitatea unora poate scurta chinul altora….!!!

  2. pai voi ce vreti la oarda? primaria nu da bani la unirea si vreti voi? pai sa va dea agras ca tot va bateti in piept cu ea(cu firma!!!) sarmasan are de unde! nu mai tot cereti la primarie ca si ei au problemele lor!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul