Performanţa Ighiu – CS Vladimirescu 2003 se joacă la Deva!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a fost nominalizată şi în acest an de către Federaţia Română de Fotbal, să organizeze unul dintre jocurile de baraj pentru promovarea în eşalonul trei. Astfel, AJF Hunedoara va organiza, miercuri, 15 iunie, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „Cetate” Deva, jocul de baraj dintre echipele câştigătoare ale Ligii a 4-a din judeţul Arad – CS Vladimirescu 2003 şi judeţul Alba – CS Performanţa Ighiu. AJF Hunedoara a hotărât ca intrarea spectatorilor la jocul de baraj să fie liberă. “Anul trecut am pierdut în judeţul Hunedoara, pe stadionul <Michael Klein> din Hunedoara, jocul de baraj, acum la Deva sperăm din tot sufletul să avem mai mult noroc şi să promovăm în Liga a 3-a” a spus primarul Ighiului, Traian Rusu. „Gândurile noastre se îndreaptă acum spre ce se va întâmpla la Deva, am înţeles că acolo vom juca barajul. Dacă promovăm, va fi un lucru extraordinar pentru toată lumea din Vladimirescu. Nu vreau să mă gândesc la o altă variantă, chiar dacă mulţi spun că dacă nu vom câştiga ne desfiinţăm, le transmit că nu va fi aşa. Cum spuneam însă, mă gândesc doar la victorie. Vom încerca să avem alături şi o galerie, pentru care vom oferi în timp util toate datele deplasării”, a declarat pentru sportarad.ro, Marian Stanciu, unul dintre vicepreşedinţii grupării arădene.

Dan UDREA

Acest Articol are 6 comentarii

 1. De la 12-0...

  Hai CS Vladimirescu 2003,ai noroc !

 2. IOO TIBERIU

  LASATIO PE LENDULET PETRISAT SA MEARGA LA BARAJ CA FACEM MAMALIGA CU BRINZA DIN VLADIMIRESCU ASTA.
  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT

 3. vasileescu vasile

  Sa speram ca Performanta va reusii sa treaca CS Vladimirescu!intradevar ar fi o “Performanta” deosebita!!!! HAI IGHIUL!!!

 4. vasileescu vasile

  Sa speram ca Performanta va reusi sa treaca deCS Vladimirescu!intradevar ar fi o “Performanta” deosebita!!!! HAI IGHIUL!!!

 5. pt petrisat

  ioo tiberiu te faci tu de cacat cu comentariile alea

 6. Garcea

  Maestrul Ioo Tiberiu face glume narozilor si oameni ca el trebuie sa existe ca sa mai radem de necaz…..Zile d-nu Tibi,zile….

Lasă un răspuns