Uniriştii s-au orientat din nou foarte bine!

Recent sportivii secţiei de orientare a CS Unirea Alba Iulia au fost angrenaţi în două importante competiţii de alergare montană fiind un bun test pentru verificarea pregătirii fizice în vederea Campionatelor Naţionale de Orientare care se vor desfăşura la finele acestei săptămâni. Astfel la startul celei de-a doua ediţie a ECOMARATHON  desfăşurat la Moeciu de Sus s-au aliniat un număr record de participanţi la cele doua probe ale competiţiei,  cea de maraton pe distanţa de 42 km şi o diferenţă de nivel de de 2300 de metri şi cea de cros pe distanţa de 14 km cu o diferenţă de nivel de 600 metri. În proba de maraton sportivul unirist Radu Milea (foto stânga sus) s-a autodepăşit pe sine terminând  proba probelor după 4 ore 34 minute de la start şi a reuşit să cucerească medalia de argint la categoria de vârstă 18-22 ani. De menţionat că în clasamentul general al probei de maraton acesta s-a clasat pe locul 12 din totalul de 272 de sportivi care au terminat cursa. În proba de cros Marius Anghel a terminat cursa după 1 oră 24 minute de la start şi a încheiat pe poziţia 34 în clasamentul general din totalul de 369  de sportivi care au încheiat această cursă. La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat în munţii Cernei prima ediţie a HERCULES MARATHON competiţie la startul căreia s-a aflat si uniristul Tamas Bogya (foto dreapta jos). Acesta a luat startul în proba de semimaraton(21 km) unde a  făcut o cursă foarte bună pe care, cu timpul de 1 oră 39 minute, a încheiat-o pe poziţia a doua a clasamentului general. De altfel Tamas Bogya a reuşit să se impună şi în două competiţii de Orientare. Acesta a câştigat Cupa Valea Gurghiului, desfăşurată în apropiere de Reghin şi Cupa Bihorului, desfăşurată la Băile Felix. Aceste rezultate sunt dătătoare de speranţe în obţinerea de medalii la Campionatele Naţionale de Noapte şi pe Echipe la Orientare care se vor desfăşura la Cluj Napoca, în perioada 27-29 mai. CS Unirea Alba Iulia va alinia în lupta pentru medalii un număr de 6 sportivi. Aceştia sunt: Irina Maiorescu, Andreea Dănilă(la senioare) şi Tamas Bogya, Radu Milea, Florin Tuncu, Marius Anghel(la seniori). „Sperăm ca sportivii noştri să obţină la această competiţie căt mai multe clasări pe podium şi astfel să „îmbogăţească” visteria clubului cu cât mai multe medalii!” a declarat Radu Nicula, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Dan UDREA

Acest Articol are 6 comentarii

  1. Vasile Proca

    Apreciez sa vad informatie de calitate si ca sa fiu sincer, am momente cand pot aprecia si discutii generale, indiferent de tema. Blogul asta este un loc unde sper sa am timp sa mai revin si sper sa pot comenta si eu cat mai des pe temele si subiectele puse in discutie de voi. Numai bine.

  2. DVR 4 canale

    Salutare tuturor. Am primit un linkul de la un prieten interesat de subiect si am urmarit si eu cu placere si subiectul si discutia voastra. Nu sunt genul care da sfaturi, insa vreau sa va spun ca merita sa scrieti pentru cei care va urmaresc si socotesc utile informatiile voastre. Multa bafta!

  3. Tratamente Cancer

    Cand am timp mai citesc una alta pe cate-un blog si asa vad si ciudatenii uneori. Sau cel putin asa mi se par mie. bserv ca unele bloguri inchid comentariile fapt ce ma duce cu gandul la faptul ca blogul nu mai e blog fara interactiune. Vorba unui expert: “a inchide posibilitatea de a comenta anuleaza unul dintre cele mai importante atribute ale ideii de blog.”.

  4. Incaltaminte Online

    Salutare. Am citit si alte informatii despre acest subiect insa n-am gasit nicaieri asa concentrata informatia si prezentata obiectiv, cel putin asta e parerea mea. Poate ca nu toti sunt de acord cu mine, insa eu va felicit si va incurajez sa continuati tot asa. Multa bafta!

  5. Triciclete online

    Apreciez sa vad informatie de calitate si ca sa fiu sincer, am momente cand pot aprecia si discutii generale, indiferent de tema. Blogul asta este un loc unde sper sa am timp sa mai revin si sper sa pot comenta si eu cat mai des pe temele si subiectele puse in discutie de voi. Numai bine.

  6. Triciclete copii 1 an

    Bine v-am gasit, oameni buni! Putine sunt siturile de calitate si cu informatii reale si ma bucur sincer ca l-am gasit pe al vostru.Chiar daca a fost o intamplare, consider ca situl vostru m-a ajutat si va sfatuiesc sa continuati. Multa bafta!

Lasă un răspuns