Goluri multe în Cupa României!

În această după amiază, cu începere de la ora 17.00 s-au desfăşurat partidele contând pentru optimile de finală din cadrul fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2011-2012. Întâlnirile s-au terminat cu rezultatele: AS Pănade – Performanţa Ighiu 1-4, CIL Blaj – Mureşul Oarda de Jos 9-0, Spicul Bucerdea – Viitorul Sântimbru 0-9 (golurile trupei lui Fane Fogoroşi, foto cu tricou albastru, au fost reuşite de Pisoiu 4, Bratima, Creţiu, Puşcaş, Ad. Seliuc şi C. Hălălae), Mureşul Vinţu de Jos – FC Cugir 8-0, Iezerul Ighiel – CS Ocna Mureş 0-1, Colorado Şpring – Europa Alba Iulia 2-3 (Staicu, D. Lupşan şi Haiduc au semnat victoria „europenilor” după 1-2 la pauză!), Hidromecanica Şugag – Dalia Sport Daia Română 2-3 (golul vicoriei, la pauză a fost 2-1 pentru gazde, a fost semnat de Benga din 11 metri, aflat la primul gol înscris după căsătorie, în vreme ce Pienariu a marcat celelalte 2 goluri ale Daliei), Viitorul Unirea – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 4-4, 9-8 (după executarea penalty-urilor). CIL Blaj şi Mureşul Vinţu de Jos sunt singurele reprezentante ale Ligii a 5-a în faza sferturilor de finală ale competiţiei k.o, lucru care nu poate decât să răsplătească şi în acest fel munca celor angrenaţi în viaţa acestor 2 echipe. (D.U.)

Acest Articol are 6 comentarii

 1. un cugirean

  Din nou FC. Cugir ia in deridere Cupa Romaniei,si ne face orasulde rusine dupa ce s-au luptat ca la Rovine sa-i incurce pe cei de la CSO.RUSINE Lae MUntean,RUSINE Simu.Etimpul sa plecati.sunteti niste prostituate trecute,alaturi de cei mai experimentati asa zisi jucatori.

 2. Mitica Blajinul

  Cilul a spulberat Oarda cu un sec 9-0. Este adevarat ca ordenii au venit cu juniorii insa daca blajenii se concentrau mai mult riscam sa inregistram un scor ca la meciurile de baschet. Cilul a mai avut cel putin 15 ocazii de “singur cu portarul”.
  Bafta pe mai departe le uram cilistilor si speram sa-i vedem in finala care se joaca tot la Blaj.

 3. oana si pepe

  brava ciluletul sa-i bateti pa toti cum ne batem noi ca sunteti buni si barosani si meseriasi si tehnici si tactici si vitezisti si driblingii si asa mai departe.

 4. cosmin

  forzza Muresul Vint..ne oprim numai in finala…si la anu promovarea e a noastra…sebesu o sa retrgradeze anu viitor si vintu o sa promoveze…

 5. SE STYE :)):))

  blaju imi pare rau s a va zik :)) da akuma o sa jukatzy ku SANTIMBRU … si o sa fie makel :)):*

 6. Le are cu...

  Da cilisti balajeni copii din oarda nu trebuia taxati asa de rau ca inca n-ati luat cupa si de-ar da D-zeu sa cadeti cu Europa,Santimbru ori Daia si atunci sa vedem ca veti fi ,,ca oaia ce a facut ceva in lapte,,…Pana aici v-a fost…

Lasă un răspuns