IN-CRE-DI-BIL! Partida dintre Metalul Aiud şi Europa s-a amânat!!!

Considerat unul dintre meciurile cheie ale rundei cu numărul 25 din Liga a 4-a, jocul dintre Metalul Aiud şi Europa Alba Iulia s-a amânat şi nu va mai avea loc mâine ci taman miercuri, 4 mai, cu începere de la ora 18.00. Motivul? 10 dintre fotbaliştii Metalului Aiud, echipă care în acest retur a strâns 8 victorii consecutive din totalul celor 9 partide oficiale, s-au îmbolnăvit, diagnosticul medicului de familie care a eliberat respectivele adeverinţe medicale fiind diaree acută (n.a. atenţie toţi cei 10 bolnavi au fost diagnosticaţi de aceiaşi persoană!!!)…“Eu nu mai vreau să aud de fotbal în acest week-end, îmi iau nevasta şi fetiţia şi plec din Alba Iulia la părinţii mei la Piteşti. Am spus-o şi o repet, noi, Europa Alba Iulia, avem în acest moment cea de-a 3-a şansă de a promova dar nu mi se pare normal ca după ceea ce s-a întâmplat înaintea întânirii de la Ighiu (n.a. ighienii au amânat jocul tot pe baza unor adeverinţe medicale prin care se confirma faptul că mai mulţi fotbalişti ai Performanţei ar fi fost bolnavi), din nou să ne confruntăm cu aceiaşi situaţie. Tot ciclul săptămânal este dat peste cap şi când spun asta nu vreau sub nici o formă să găsesc vreo scuză în cazul unui rezultat nefavorabil. Noi încercăm să ne pregătim pentru ca la ora jocului să fim în cea mai bună formă sportivă, dar, curios, avem parte mai mereu de amânări atunci când vine vorba despre un meci poate decisiv” a spus Mihai Manea antrenorul “europenilor’. “Noi nu dorim altceva decât ca echipa cea mai bună să reprezinte judeţul la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a iar acest lucru nu are voie să se întâmple decât pe terenul de joc. Acest caz nu este de competenţa mea, ci a celor din cadrul Comisiei de Competiţii, dar cred că sunt deja prea multe cazurile acestor <îmbolnăviri subite>” a precizat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba. Altfel, se pare că toată această poveste a fost una cusută cu aţă albă, nu de alta dar antrenorul-jucător Radu Andone (Metalul Aiud) ar fi fost suspendat pentru meciul de mâine după masă cu Europa Alba Iulia. Dar, cum partida a fost reprogramată pentru miercuri, iar între timp nu va mai avea loc nici un alt joc oficial în competiţiile organizate de AJF Alba, Radu Andone va rămâne tot suspendat!!! Aşadar…Era să spun că v-aţi îmbolnăvit degeaba, dacă acesta este într-adevăr motivul ascuns al cererii de amînare a jocului cu pricina! Dacă nu, însănătoşire grabnică! A, era să uit…Adeverinţele medicale ale celo 10 “bolnavi” din tabăra Metalului expiră chiar pe 4 mai, în ziua reprogramării partidei mai sus menţionate… Moliere, cu “Bolnavul închipuit” (foto din piesa de teatru), ascunde-te frate!

Dan UDREA

Acest Articol are 7 comentarii

 1. alexandru florin

  se vorbeste prin sat ca de fapt aminarea se datoreaza celor de la europa care au avut toata saptamina doi titulari de baza plecati la un turneu final(gherman si Miclea)si care s-au intors doar in aceasta seara ,foarte obositi.Asa ca d-l antrenor Manea chestia cu ciclul saptaminal si forma sportiva nu sta in picioare.Metalul e doar un paravan pt.privitori.

 2. dragos

  d-l Alexandru numai tu poti sa-ti inchipui ca Europa a vrut sa amane meciul.in primul rand o echipa nu sta in doi jucatori si nu cred ca jucatorii de la Europa s-au imbolnavit inainte de meciul cu Performanta,iar acum saracii s-au speriat ca joaca la Aiud.ma faci sa cred ca tie iti place sa te simti bagat in seama.Respect pt cei care joaca doar pe teren.Hai Muresul Oarda!

 3. veve

  alexandru florin tu cu ce echipa ti?

 4. alin

  parerea mea este ca daca vroiau cei de la Europa sa amane meciul faceau o cerere la ajf si spuneau ca cei doi jucatori lipsesc pentru un turneu national de fotbal pe care l-au castigat si au adus cinste judetului.asa ca este un comment rautacios alex.Felicitari gherman si miclea respectiv suvaina si gansca.

 5. alex

  Deja nu se mai poate !!! care echipa e cea mai buna si castiga doar pe teren sa promoveze!!! SE CAM UMBLA LA BUTOANE 😉

 6. ARO

  josan-pnl,dan lucian pnl,teban-pnl,nicusor pnl etc.se leaga fratilor.alexandru florin sa stii ca nu mai tine cu manipularea, iar despre diaree acuta facuta de cei 10 si diagnosticata de un singur medic, sa se pronunte parchetul.am inteles ca cei de la europa au sesizat autoritatile. hai oarda!

 7. GOHH

  Voi cei de la europa ar trebui sa taceti umblati doar cu bani la arbitri si nu numai nu meritati promovarea
  P.S. puteti sa ma injurati cat vreti ca nu ma intereseaza imi demonstrati cat de inculti sunteti

Lasă un răspuns