• Categorie Articol:Can-can

Pompierii, futsalul şi titlul naţional!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „HOREA” al judetului Mureş va organiza de astăzi şi până vineri, etapa finală pe Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a Campionatului de Futsal „CUPA A.S.P.R.”, ediţia 2011. La această competiţie vor participa 8 echipe reprezentând următoarele inspectorate pentru situaţii de urgenţă: Alba, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Giurgiu, Harghita, Vâlcea, Vrancea şi Bucuresti. Competiţia se va desfîşura la Sala Polivalentă din municipiul Tg. Mures, zilnic între orele 8.00 şi 19.00. De remarcat, faptul că din echipa Albei fac parte 3 dintre fotbaliştii care în Sâmbăta Paştelui s-au duelat în derby-ul Ligii a 4-a, Neluţu Gherman, Andrei Miclea (ambii de la Europa Alba Iulia) respectiv Cosmin Şuvaina (CSO Cugir)! (D.U.)

Acest Articol are 3 comentarii

  1. horatiu marian

    bafta baieti..

  2. EUROPE

    Mult succes colegilor nostrii ANDREI MICLEA si NELUTU GHERMAN si multe salutari comandantului SOFICA din partea colectivului “EUROPA ALBA”. HAI ISU ALBA!

  3. kamara

    DIN CATE AM AUZIT SE PARE CA AU CASTIGAT TITLUL NATIONAL SI VOR REPREZENTA ROMANIA LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE FUTSAL PENTRU POMPIERI ,,,,BAFTA BAIETI,,,,tineti-o tot asa ,poate face-ti o figura frumoasa si acolo

Lasă un răspuns