Flash-uri la cald…

*Moneda (ne)norocoasă!

Unul dintre cei mai fanatici suporteri ai Unirii Alba Iulia este cu siguranţă Cosmin Rusan (foto). Exasperat de ratările favoriţilor din timpul primei reprize, fanul albaiulian s-a dus în pauză şi a îngropat în poarta la care urmau să se apere cei de la ACU Arad în mitanul secund o moneda de 100 de forint. “Am mai procedat aşa şi la alte jocuri disputate de Unirea pe <Cetate> şi atunci am avut noroc pentru că favoriţii mei au înscris în poarta în care am pus moneda şi au cîştigat întâlnirea. Astăzi, din păcate, nu s-a întâmplat la fel!” a spus, dezamăgit că magia nu  a funcţionat, la sfârşitul jocului Cosmin Rusan. Da, Cosmine tată, dar atunci ai îngropat monede de leu şi nu de forint…

*Câmpeanu versus suporteri!

Înlocuit în minutul 82, “căpitanul” Unirii s-a dus glonţ la gardul din faţa tribunei a 2-a şi a ţinut să-şi spună părerea vizavi de faptul că o parte a suporterilor prezenţi în acea zonă l-au apostrofat tot meciul. “Profesore, schimbă-l pe Câmpeanu că nu joacă nimic!” i-au strigat fanii lui Gabi Stan, la care antrenorul a răspuns retoric: “Cu cine…?“Sunteţi ardeleni şi ar trebui să fiţi mai simţiţi. Credeţi că eu nu am vrut să joc bine şi să ajut echipa să câştige?” au fost vorbele “căpitanului” în timp ce le arăta fanilor obrazul. Răspunsul acestora? Un nou cor de fluierături şi vorbe de duh…Păcat! Altfel, în minutul 65 antrenorul oaspeţilor a ţinut să-şi arate “colţii” şi i-a transmis propriului portar, care a fost foarte aproape de a primi un cartonaş galben pentru trageri de timp, un mesaj mai mult decît clar: “Dacă iei galben, intru pe teren şi te omor!” a ţipat Bogoşel iar goalkeeper-ul s-a conformat şi a rămas astfel în viaţă!!!

Dan UDREA

Acest articol are un comentariu

  1. horatiu

    am fost la meci si am vazut si auzit tot ceea ce s-a intamplat cu campeanu si suporterii.un frustrat din tribuna il injura de la incepputul reprizei a doua ,pe alociri gest de altfel condamnabil ,sigur nu era ardelean ,dupa injuraturi si vociferari,dreptate totala domnului campeanu,a muncit foarte mult pentru echipa,nu a jucat rau ,dar asa ceva doar in bucuresti mai vezi ,la steaua si rapid ,nu in inima ardealului .rusine domnuli acela frustrat ..

Lasă un răspuns