CSO CUgir – Viitorul Sântimbru rămâne 0-0!

 1. În şedinţa Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba, care a avut loca astăzi, s-au luat următoarele măsuri: CSO Cugir, suspendarea terenului pentru 2 etape si penalitate 200 lei; Cătălin Paşcanu, antrenor CSO Cugir, 2 etape suspendare şi penalitate 80 lei; Adrian Dan, jucător CSO Cugir, 9 etape suspendare şi penalitate 100 lei. (ajfalba.ro)

Acest Articol are 8 comentarii

 1. :>:> ASHA !!!

  s-a fakut dreptate … !!! RESPEKTE AJF ALBA

 2. kamara

  SA VA FIE RUSINE NESIMTITILOR. SE ASTEPTA LUMEA DE LA VOI CEI DIN AJF SA NU LUATI NICI O MASURA CONCRETA ,DOAR PRAF IN OCHI . SI SA NU UITAM CA O ASTFEL DE ECHIPA DE GOLANI NE POATE REPREZENTA ORASUL IN DIVIZIA ,,C,,.DAR CE SA FACEM ASA CONDUCATORI ASA ECHIPE…

 3. alexandru florin

  de cind cu netul totii analfabetii isi dau cu parerea.

 4. :>:> ASHA !!!

  hai mha mai dute sa imi sugi u netu … bn mha desteptule … is de la tzara kare ii problema ta … esty pizdos ca stay intr-un orad de analfabetzy idiotzy needekutzy jegosi … si kate altele …. taki in plm … ka u habar nu ai de viatza ta mha kakatule …. si kei daka a bagat netu mha .. kare ii problema ta … te crezi mai destept dekat un om de la sat … pai itzy zik io ka nu esty mha *femeie* ka aia esty mha …. dute draq s a fatzy o laba si plangi …. jegosule!!!

 5. alexandru florin

  du-te la sapa

 6. :>:> ASHA !!!

  la mata la sapa … ka are pizda kat galeata mha …sa ii mai sap umpik…!! jegosule

 7. salutpa

  @ASHA: tu vorbesti de analfabetism baiete ? nu vezi ca te lupti din greu cu gramatica si cu tastatura ? vai de viata ta aia,care pariez,ca e de rahat. nici nu indraznesc sa te intreb de varsta,sigur nu ma vei mira.

 8. :>:> ASHA !!!

  duk o viatza mai buna ka u bhai baiatule .. itzy garantez io …!!! si varsta daka vrei tzyo zik …. 17 ani …. si ma sugi bn…:!!!

Lasă un răspuns