Flash-uri la cald!

Mulţumit de jucători şi suporteri

Gabi Stan a declarat la finalul jocului cu Petrolul că este mulţumit de jocul echipei dar şi de suportul primit din partea suporterilor. “Echipa a controlat jocul de la un capăt la celălalt şi rezultatul de azi ne dă o nouă perspectivă pentru acest campionat. Sunt sigur că nu va mai trece multă vreme până vom scăpa din zona periculoasă a clasamentului, nu de alta dar într-un meci cu o echipă de talia Petrolului am jucat un fotbal bun, care ne dă motive de satisfacţie. Aveam nevoie de o victorie pentru a ne descătuşa, am obţinut-o şi vreau din nou să le mulţumesc suporterilor pentru susţinere. De fapt eu vreau să reuşesc în 2 privinţe în mandatul meul la Alba Iulia. Vreau să fac echipă aici şi să aduc lumea la stadion” a punctat “Gabello”. Supărat pentru eşec, Vivi Răchită nu a venit la conferinţa de presă ci a preferat să plângă în autocarul ploieştenilor. Grea este uneori viaţa de antrenor!

Primă de 1.500 de lei

Deşi era cotată cu şanse infime, FC Unirea a izbutit minunea, câştigând după o pauză de 8 jocuri, din care 6 eşecuri la rând. A fost primul succes din retur şi întâia victorie în contul lui „Gabello” pe banca tehnică albaiuliană iar gruparea din Cetatea Marii Uniri a scăpat de „lanterna roşie” şi a primit puls. În plus imedat după joc, uniriştii au încasat prima primă din campionat, 1500 lei cuveniţi pentru cele trei puncte mari! „Am dominat confruntarea, i-am motivat pe jucători spunându-le că eşecul de la Deva a fost un accident. Eram convins că vom părăsi ultimul loc, fotbaliştii trebuie să creadă în continuare că au o valoare superioară poziţiei din ierarhie. O să mai aducem „stranieri” pentru completarea efectivului şi acoperirea posturilor deficitare”, a spus Gabi Stan, ce a comentat spiritual diferenţa de scor: „Ce, Guardiola ştia că-i bate cu 5-0 pe Real Madrid?”

Nicuşor Stanciu către VfB Stuttgart

La concurenţă cu colegul său de lot naţional Alexandru Giurgiu, „decarul” Nicuşor Stanciu a impresonat ieri. Fost în teste până vineri la Young Boys Berna, Stanciu a intrat din nou în atenţia grupării VfB Stuttgart (se pare că şvabii ar fi dispuşi să ofere 150.000 euro pentru transfer), echipă ce l-a curtat şi în vară. „Sunt foarte fericit, pentru oraş, pentru Unirea şi pentru mine. Eram convins că-i batem, aveam eu şi Giurgiu o ambiţie în plus din tur. Alba Iulia are în continuare talente şi rămâne elocvent faptul că noi trei am înscris toate golurile. Reuşita este pentru fratele meu mai mic Rareş, şi într-o mai mică măsură pentru Mircea Cimpoieş, unul dintre antrenorii pe care i-am avut la juniori”, a conchis internaţionalul Under 19, Nicuşor Stanciu (17 ani).

Dan UDREA

Lasă un răspuns