Unirea Alba Iulia – Alro Slatina 1-2 (1-1)!

Circa 200 se spectatori, printre care şi 7 suporteri ai slătinenilor, au asitat în această dimineaţă la partida dintre Unirea Alba Iulia şi Alro Slatina, precedată de un moment de reculegere ţinut în memoria Lui Vasile Stanciu un mare suporter al trupei din Alba Iulia, din cadrul primei etape a returului Ligii a 2-a, Seria Vest. Gazdele, aflate în deloc onoranta postură de “lanternă roşie” după retragerea din campionat a celor de la Silvania Şimleu Silvaniei, au abordat întâlnirea cu 9 fotbalişti noi în “11”-le de start, doar Giurgiu şi Stanciu au jucat pentru “alb-negri” şi în turul acestei ediţii de campionat, şi au început perfect întâlnirea iar în minutul 9 Boboc a marcat pe sub Tătaru şi a deschis scorul. 1-0! Oaspeţii, care şi-au afirmat intenţia de promovare în prima ligă, nu au depus armele, au echilibrat disputa şi la prima fază cu adevărat periculoasă la poarta lui Pascal au restabilit egalitatea. Sg. Popescu a demarat în trombă pe aripa dreaptă, a centrat perfect pentru “căpitanul”

Precup cel care a înscris spectaculos (min.36), cu capul din plonjon, de la 11 metri. 1-1! La pauză Gabi Stan a fost forţat să-l schimbe pe Stan (mijlocaşul a suferit o entorsă la glezna dreaptă ;i a devnit incert pentru jocul din etapa viitoare de la Deva) cu M. Oprea şi cei care au început mai bine mitanul secund au fost slătinenii, Precup fiind anticipat excelent de Pascal (min.55) după care a fost rândul celuilalt goalkeeper, Tătaru, să scoată uluitor “trasorul” expediat de Negură (min.66). În continuare s-a jucat pe contre, după o altă ocazie mare irosită de Precup (79), Ad. Cîmpeanu (desemnat “căpitanul” Unirii chiar la debutul său în echipa albaiuliană) a avut victoria pe vârful…capului însă balonul a şters transversala. Şi când toată lumea se aştepta ca jocul să se termine la egalitate, Cl. Oara l-a faulta (min.90+2) inutil în interiorul suprafeţei de pedeapsă pe “argintul viu” numit Sg. Popescu şi acelaşi Precup a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat şi a închis tabela de marcaj. 1-2!

FC UNIREA ALBA IULIA 12. Pascal – 15. Bălu (85, 5. Cl. Oara), 14. Potopea, 24. G. Ivan, 23. Al Giurgiu (65, 8. Negură), 33. Pleniceanu, 25. Stan (46, 13. M. Oprea), 7. Boboc – 10. N. Stanciu – 17. Ad. Câmpeanu (cpt.). Antrenor Gabi Stan.

ALRO SLATINA 22. Tătaru – 3. Pasăre, 14. Vişa, 4. Vodiţă, 19. Ghindeanu – 24. Sg. Popescu, 7. Murgan (59, 27. Dumitra), 15. E. Stoica (77, 17. Dulcea), 11. Anghelina (62, 23. Bradea) – 10. Precup (cpt.) – 9. Ene. Antrenor Corneliu Papură.

Dan UDREA

Acest articol are un comentariu

  1. ilfenomeno10

    Un rezultat normal pe de o parte.Sa ajuns aici fiindca jucatorii care sunt acum la unirea nu au valoare.Sau au dar nu prea multa.Situatia inca se mai poate schimba dar trebe pus osu la munca.Pana nu va fi prea tarziu.iar dak nimeni nu va face nimik liga 3 va asteapta si dupa poate liga4 si dupa desfintarea…vai de voi…

Lasă un răspuns