Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba

La Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba, care a avut loc ieri în Amfiteatrul A9 al Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, au participat în calitate de invitați speciali: Ioan Angelo LUPESCU-Director general FRF; Ion DUMITREL-Președinte CJ Alba; Alin CUCUI-Vicepreședinte CJ Alba; Ioan BODEA-Director Executiv CJ Alba şi Mihai CIOROBÂTCĂ-fost Președinte CJ Alba. În urma desfășurării Adunării Generale Ordinare a AJF Alba, vă comunic  Hotărârea ședinței de astăzi , statutar constituită ( 68 de membri prezenți dintr-un total de 75 de membri afiliați ) :

1.Persoanele desemnate pentru verificarea voturilor: Ioan MARINA (Metalul Aiud ); Horaţiu HAN ( Sportul Livezile ); Adrian BICHEȘI ( FC  Unirea 2006 Alba Iulia ).

2.Persoanele desemnate pentru întocmirea procesului verbal al adunării: Horea LENCU; Gligor UDREA ( Recolta Galda de Jos ); Ioan POPA (Independența Cut ).

3.Aprobarea cu unanimitate de voturi a Raportului Biroului Executiv pe perioada 21.02.2010-26.02.2011.

4.Aprobarea cu unanimitate de voturi a  bilanțului contabil  pe anul 2010 și descărcarea de gestiune a Biroului Executiv.

5.Aprobarea cu unanimitate de voturi a Raportului Comisiei de cenzori .

6.Aprobarea cu unanimitate de voturi a bugetului previzionat pe anul 2011.

7.Aprobarea cu unanimitate de voturi a afilierii definitive a echipei ACS DORIA Alba Iulia.

8.Aprobarea cu unanimitate de voturi a dezafilierii echipelor : AS Oarda, FC STAR 82 Cugir, AS PNG Aiud, FC Arieșul Cîmpeni, CS Voința Dumbrava, AS Balomir-Acmariu, AS Roșienii Roșia de Secaș.

Facem următoarele precizări : Nu s-a ridicat problema amânării reluării returului competițiilor, prin urmare se va respecta varianta propusă de Biroul Executiv; S-a luat act de regulile impuse pentru participarea în competițiile sezonului viitor: omologarea terenului conform criteriilor impuse și criteriul financiar (fără penalități restante )-termenul limită fiind 31.07.2011; Prezența pe banca tehnică – va fi obligatorie – a instructorilor sau antrenorilor licențiați ( minim Licența C-UEFA ), în caz contrar fiind aplicate următoarele penalități : 1000 lei-Liga a IV-a seniori, 500 lei-Liga a V-a seniori, 300 lei-echipe de juniori; Organizarea celui de al treilea nivel competițional la seniori, Liga a VI-a, pentru echipele care nu corespund criteriilor obligatorii de înscriere. A fost acordat PREMIUL DE EXCELENȚĂ, din partea AJF Alba, pentru domnii Ioan Angelo LUPESCU, Ion DUMITREL și pentru Școala Generală ȘUGAG ( campioană națională la fotbal în competlția Olimpiada Națională a Sportului Școlar în anul 2010 ). În partea a doua a ședinței, Ionţ Angelo LUPESCU a prezentat membrilor afiliați, materiale cu privire la: strategia FRF pentru sistemul competițional, competiția națională a selecționatelor județene de juniori, statistici la nivel de competiții ale seniorilor și juniorilor și multe alte aspecte. La finalul adunării au fost distribuite: 174 mingi oficiale de joc și 480 de mingi de antrenament membrilor afiliați, în baza parteneriatului cu CJ Alba. A fost foarte apreciat, de reprezentantul FRF, modul de desfășurare a activității depuse și mai ales parteneriatul cu Consiliul Județean Alba și rezultatele acestui acord de asociere. Președinte CJ Alba, Ion DUMITREL, a recomandat echipelor să participe cu fair-play în competiții, să eliminăm pe cât posibil actele de indisciplină și să susținem, într-un mediu sănătos, creșterea viitorilor fotbaliști-copiii și juniorii de astăzi.

Sorin CORPODEAN, Președinte AJF Alba

Lasă un răspuns