• Categorie Articol:Can-can

Cupa Sărbătorilor de iarnă la Sebeş

Rezultatele semifinalelor, meciurile au avut loc vineri seara în sala sporturilor “Florin Fleşeriu” din Sebeş, au fost următoarele:

*Sportul Sebes 1 – Kronospan 1   6:2 (2:1)

Meci foarte echilibrat, în ciuda diferenţei de scor, cu Ciprian Selagea (pentru Sportul) şi Mihai Mincă (pentru Kronospan) printre marcatori.

*FC Jolidon – Sportul Sebes 2    1:7 (1:2)

În grupe, Jolidon câştigase cu 3:0, dar acum Totonea, C.Avram şi M.Neagu şi-au luat o revanşă suculentă.

Printre spectatori s-au aflat ex-uniristul Călin Cristea (acum la Pandurii Tg. Jiu) şi George Negură (Unirea Alba Iulia), care înainte de începerea primei semifinale complotau cu Marius Benga, Cosmin Simtion Simtion şi Mihai Mincă să intre şi ei…”pe fals”. Trebuie spus că portarul Mihai Mincă nu va mai juca duminică, începand cu ora 13, finala mică (finala mare va avea loc cu începere de la ora 14.00), deoarece trebuie să se prezinte la reunirea lotului echipei CFR Cluj. “A fost o onoare să-l am în echipa Kronospan 1 şi mi-a promis că o să mai vină şi la anul. I-am urat să prindă din prima poarta la CFR Cluj şi să-i <pensioneze> pe Nuno Claro şi Stăncioiu, care în opinia mea n-au şanse în fata lui. Motivul? Cei doi s-au întrecut în gafe în prima parte a campionatului, pe când el a avut evoluţii constant bune la FC Braşov”  a spus Dan Comşa, “omul orchestră” al celor de la Kronospan 1. Şi nu numai…

Dan COMŞA-Sebeş

Lasă un răspuns