Alege, Europa! Un logo pentru promovare!

Din pasiune pentru fotbal, în primăvara anului 2009 omul de afaceri Eugen Lăpădat a decis înfiinţarea unei echipe de fotbal, Europa Alba Iulia pe numele ei, sau mai exact „Europa-Alba„ Alba Iulia cum apare în scriptele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba. „Mi-a plăcut fotbalul şi astfel am decis să formez un nou club pe care l-am înscris la început în Liga a 5-a. După doar un sezon petrecut în acel eşalon, am promovat în Liga a 4-a iar acum ne gândim serios să atacăm promovarea în Liga a 3-a. Sunt înconjurat de profesionişti, avem o echipă care a jucat toate meciurile doar pe terenul de joc şi aş vrea să cred că această bătălie pentru câştigarea Ligii a 4-a se va desfăşura doar pe <dreptunghiul verde> şi nu în culise. Nu aş vrea sub nicio formă ca politicul să se amestece în fotbal şi vreau să atrag atenţia că dacă va exista ceva necurat vizavi de vreo partidă sau alta, noi, Europa Alba Iulia, nu ne vom da la o parte şi vom face publică orice astfel de implicare. Repet, îmi doresc ca orice rezlutat să se stabilească doar pe gazon, arbitrajul să fie echidistant iar la final cei mai buni să primească laurii cuveniţi învingătorilor” a spus omul numărul 1 al Europei din Alba Iulia, cel care de la preluarea echipei şi a bazei sportive de la Drâmbar, de departe cea mai competitivă din acest eşalon cu un teren de 95 metri lungime respectiv pe 62 metri lăţime “rezolvat” de o echipă de topografi care a studiat pe calculator nivelarea suprafeţei de joc!, din acest e s-a implicat total şi a “cosmetizat” totul de la A la Z. „În momentul în care după promovarea în Liga a 4-a am decis să colaborăm, am decis să ne ghidăm după 3 principii fundamentale: să formăm o echipă cosmopolită (n.a. şi echipamentul complet, marca Patrick, este la rându-i un exemplu în acest sens), să aducem la echipă fotbalişti cu caractere puternice cu ajutorul cărora să creăm un spirit caracteristic acestei echipe şi să ne batem pentru promovarea în Liga a 3-a” a povestit Liviu Coacăză, preşedintele secţiei de fotbal. În altă ordine de idei,  trebuie remarcat faptul că baza sportivă a Europei Alba Iulia va suferi modificări importante în 2011. “Din 2011 vom începe construcţia unui complex sportiv care va cuprinde o tribună cu o capacitate estimată la 5-600 de locuri, un teren de antrenament, o piscină acoperită, saună, săli de recuperare şi de forţă. Nu în ultimul rând trebuie spus că în interiorul restaurantului  <Mureşul>, situat în vecinătatea arenei, intenţionăm să deschidem un FAN CLUB EUROPA ALBA IULIA. Trebuie spus că în acest moment fiecare jucător este cu drepturile salariale la zi, un alt lucru cu care ne mândrim, nu de alta dar noi nu păcălim fotbaliştii iar ei la rândul lor nu ne păcălesc pe noi” a concluzionat Liviu Coacăză.

Dan UDREA

Acest Articol are 5 comentarii

 1. ANONIM

  nu este adevarat :)0.. atzy jukat toate mekiurile pe teren … minkinosilor :P.

 2. Ioan Dragan

  Zimi si mie un meci care noi nu l-am jucat pe TEREN …?

 3. kamara

  IA UITATI UNUL CARE S-A SIMTIT(referitor la meciurile castigate sau nu pe teren,stie el ceva,a facut el ceva),DESI IN INTERVIU NU SE MENTIONEAZA NICI UN NUME DE ECHIPA CARE NU AR FI CASTIGAT TOATE MECIURILE PE TEREN.E un semn de intrebare, stie cineva de la ce echipa e domnul IOAN DRAGAN?asa poate ne dam seama de mai multe lucruri…….

 4. kamara

  ANONIM sti tu mai multe ?zine si noua daca sti vreun meci murdar, care nu l-au castigat pe teren, e bine sa se afle ,dar vezi sa ai dovezi , ca asa fiecare poate acuza,INVIDIA E MARE pe reusitele altora.

 5. vocea divizia D

  ba este kamara …ala d la ALB si NEGRU…?

Lasă un răspuns