Un jucător care iubeşte fotbalul!

Se numeşte Andrei Farkas este din satul Oiejdea, comuna Galda de Jos, este născut în anul 1990 şi activează ca jucător în Liga a 5-a (Campionatul Judeţean de seniori), seria a 2-a la echipa AS Decebal Cricău. Şi-a început cariera de fotbalist la vârsta de 15 ani la echipa de juniori a celor de la Viitorul Sântimbru. Andrei Farkas joacă pe postul de fundaş stânga şi este unul din cei mai buni pe postul său din Campionatul Judeţean de seniori, seria a 2-a.     

-Andrei, cum a fost primul meci ca jucător la vârsta de 15 ani?                                                                                                  

-Fiind copil am avut puţine emoţii, dar pe parcursul fiecărei etape m-am obişnuit şi emoţiile au trecut încet, încet.                          

-Cum îţi petreci timpul liber?

-Bună întrebare mi-ai pus, una la care puţini fotbalişti pot să iţi răspundă. Timpul liber îl petrec în compania prietenilor şi…prietenelor, cu care mai mergem la un club din oraş. Dar când vine vorba de fotbal, las toate astea la o parte şi mă concentrez numai la fotbal.                                                                                                                                                      –De ce ai ales să joci fotbal şi nu, de exemplu, baschet?

-Pentru că de mic copil tata, la rândul sau iubitor de fotbal, îmi spunea tot timpul că ar fi foarte fericit să mă vadă jucând fotbal la o echipă şi de aceea în fiecare zi mă punea să alerg câte 3-4 km, mă învaţa să jonglez cu mingea şi munca lui se vede şi acum chiar dacă uneori mă mai certa că nu făceam anumite lucruri pe care mă învaţa dumnealui. De aceea îi acord tot respectul şi sper să nu îl deazamăgesc niciodată.                                                                      

-Care este echipa ta preferată? Dar idolul tău?

-Echipa mea preferată este Steaua Bucureşti iar idolul meu este nimeni altul decât Bogdan Stancu.                                                                                                                                                                                 -Ce planuri ai pentru viitorul tău ca fotbalist?

-Să îmi fac treaba cât mai bine la echipa Decebal Cricău şi să ajut echipa să ajungem la promovare şi să-i îndeplinesc dorinţa lui MM Darius pentru care am un respect deosebit pentru munca depusă la echipa noastră. Vouă celor de la ziarul electronic alba-sport.ro vă urez să aveti parte de un Crăciun Fericit, pentru că într-adevăr sunteţi singurul ziar care vă interesaţi de jucătorii din Alba indiferent în ce ligă joacă ei. Tot respectul!!!

A consemnat Darius IACŞA (Cricău)                                                                                                                     

                   

   

Acest Articol are 4 comentarii

 1. Culda Alexandru

  Cel mai bun fundas stanga..sa o tii tot asa andrei..faci treaba buna..Respect

 2. clamba victor

  colegul meu de echipa pe care mai strig din cand in cand dar cu toate astea il respec si ma mandresc ca am un coleg ca el

 3. ferike

  ma cum de teai lasat de fotbal

 4. ferike

  cand dam un meci

Lasă un răspuns