Continuă curăţenia de toamnă la Alba Iulia: şi Poverlovici OUT!

După Răzvan Dâlbea, Sergiu Costea şi Istvan Szabo, astăzi în jurul prânzului a venit rândul stoper-ului Andrei Poverlovici (foto) să fie trimis să se pregătească separat. ” Poverlovici şi-a depus luni memoriu pentru a deveni jucător liber, fiind nemulţumit de tot ceea ce se întâmpla la Unirea Alba Iulia, mai puţin de felul cum el joacă. Am decis ca el să se pregătească pe termen nelimitat, separat, şi noi îi vom pune la dispoziţie un antrenor cu categoria A care să-i supervizeze pregătirea. De acum la Alba Iulia vor juca doar cei care pun suflet. Repet, cu orice risc, vrem să facem ordine, iar cine nu vrea este liber să plece. Lotul se remaniază din mers, mai sunt 3 etape, iar din iarnă o să vedem ce va fi. Oare nimeni nu a înţeles că acest club nu este vinovat pentru că în vară, cu excepţia lui Călin Cristea, nici un jucător nu a avut vreo ofertă concretă? Oare cine este vinovat pentru că Răzvan Dâlbea a fost ofertat pentru o sumă derizorie, 10 000 EURO, de FCM Târgu Mureş, iar Andrei Poverlovici de Victoria Brăneşti, însă doar prin

intermediul impresarului său nu şi prin intermediul conducerii ilfovenilor. Singurul ofertat cu adevărat în vară a fost Călin Cristea de FC Vaslui. Ne-am înţeles cu domnul Porumboiu pentru 200 000 EURO plus 25% dintr-un viitor transfer şi un jucător la schimb, dar fotbalistul nu a mai mers în Austria… De ce? Nu ştiu!” a spus miercuri la amiază, Nicu Lupu, preşedintele executiv al FC Unirea Alba Iulia.

*Decimaţi la Iaşi!

În afara lui Dâlbea, Costea, Szabo şi Poverlovici, ardelenii nu vor putea miza în jocul de sâmbătă de la Iaşi pe serviciile lui Selagea, lovit la maleolă, pauză două săptămâni şi I. Grozav – dureri la spate, în vreme ce internaţionalii Under 19, Stanciu şi Giurgiu vor sosi în România de abia joi, vor dormi în Complexul de la Mogoşoaia după care vineri vor pleca direct spre Iaşi. Altfel ultimul fotbalist al Unirii convocat la un lot naţional este Adrian Maxim, cel care în perioada 22-24 noiembrie se va afla la Mogoşoaia într-un stagiu de cantonament, jocuri şi selecţie al Naţionalei Under16 pregătită de Cristi Sava.

Dan UDREA

Lasă un răspuns